... DreamBook ...DreamHost Apps : Free WordPress hosting at your own domain and more!

Dagens kontakt-annonser på http://www.kontakt-annonse.net


Jenter søker...
Gutter søker...
Par/gruppe søker...
Alt annet

Trykk her for å legge inn en annonse selv
(annonser som legges i feil kategori slettes omgående)


Tittel: trekant
E-postadresse: hel-hans@live.no
Annonse-tekst:Hallo.Pent par Fra Møre søker bi-nysgjerrig dame 35-45 år for uforpliktende treff,trekant,one night stand.full diskresjon.Du kan godt være frodig,pen.ha glimt i øyet,og like både å gi og ta.Bergen eller Trondheim...evt Ålesund kan være aktuelt.Fra 1.68-1.75. vI ER PENE Å SE PÅ....CUPID
8th October 2013
Tittel: Par søker jente for å leve ut fantasier
E-postadresse: sommerfugl1@outlook.com
Annonse-tekst:Vi er et par i 40-årene som er gift på hver vår kant som har et ønske om å ha med oss en ekstra jente av og til for å utforske våre fantasier om det. Begge har så vidt testet dette hver for seg tidligere.

En av våre fantasier er at jentene koser med hverandre mens han ser på så lenge han kan. Jenta i vårt forhold ønsker også å se han få komme inne i hun som er på besøk.

Vi gidder ikke kaste bort tid på useriøse henvendelser.

Treffsted kan være rundt i sentrale østland.. Fint om du er mobil og kan komme dit hvor vi vi møtes.

Hun er frodig, han er normal. Vi har begge piercing men de er kun synlige når vi er uten klær ;-)

Venter spent på kontakt med noen der ute! :-)
7th October 2013
Tittel: Par søker jente
E-postadresse: eo@quist.no
Annonse-tekst:Vi er et par i 40-årene som gjerne vil komme i kontakt med ei jente som har lyst til å være med oss å prøve trekant.
7th October 2013
Tittel: Par soker jente for treff
E-postadresse: opu32@live.com
Annonse-tekst:Hei

Vi er par der hun er 67 og han er 45 år. Hun er meget tiltrekkende til alderen å være. Søker jenter/kvinner for treff av og til. alder er uten betydning men du må være attraktiv
Vi bor på østlandet
Håper å høre fra noen som kunne tenke seg å treffe oss. Diskresjon er en selfølgelighet
6th October 2013
Tittel: Par søker jente/mann/par for lek
E-postadresse: kalle_3333@hotmail.com
Annonse-tekst:Bergenspar søker jente, gutt og par for lek sammen. Hun er 33 og han er 35.
Vi er åpen for å prøve nye ting og utforske våre egne grenser. Om du er bi så er det en bonus, men ikke noe krav. Det viktigste er at du er lysten på å ha det deilig sammen.
Hun har normal kropp med store pupper og en stram og deilig mus.
Han er slank og god med en stor lyst til å tilfredsstille oralt.

Skal prøve å svare alle, men konsentrerer oss først og fremst om de som legger ved bilder i tillegg til en fristende mail.

Gleder oss til å høre fra nettopp deg!
3rd October 2013
Tittel: par 19 & 23 søker ungt par for hyttetur
E-postadresse: penepar@live.no
Annonse-tekst:vi har vært kjærester snart et år. digger sex. drømmer om hyttetur med par på vår alder for sex og kos. har hytte nær oslo.
2nd October 2013
Tittel: Vennepar søkes
E-postadresse: daimler_20@hotmail.no
Annonse-tekst:Vi er et voksent gift par på 48 og 60 år,som søker et voksent gift par mellom 45-65 år for felles hygge.Hun må være bie.Da hun ønsker å prøve jente kos.Er inne på tanken med partnerbytte i samme rom.Bor i Nordland.Inntressert i sexy undertøy m/m.
Ta kontakt for en hyggelig sammtale.Ønsker oss et vennepar for treff i blant.Liker oss i naturen.Hele landet kan svare.
Ta kontakt.Klem fra oss her i nord.Renslighet og sykdomfri må dere være som oss.
1st October 2013
Tittel: Par fra hovedstaden i Nordlandfylke søker jenter 16 til 45 for diskret helge-treff
E-postadresse: mdagarild@yahoo.com
Annonse-tekst:Hei Nordlands jenter, vi er et par hun 34 og han 42 slanke og pene fra hovedstaden i Nordlandfylke som vill treffe jenter fra 16 til 45 år der vi vil at du kler deg naken for oss og viser deg frem, er naken for oss og deretter kos med oss begge to, gjerne en langhelg der du kommer til oss og er sammen med oss hele helgen for nakenhet kos og god mat, 100% diskresjon er viktig begge veier, så jenter fra nordland ikke bare les denne annonsen men svar på den! jenter fra andre deler av landet er velkommen til å svare, vi venter spent på deg / dere jenter som tør å være naken sammen med andre og kose dere sammen med oss.
29th September 2013
Tittel: Ungt og eventyrlystent par i Kristiansandsregionen
E-postadresse: oss20@live.no
Annonse-tekst:Hei! Vi er et par der hun er bi. Hun har lenge fantasert om jentekos, og har nå lyst til å realisere det. Vi søker derfor ei jente/dame mellom 18 og 35 år i nærheten som drømmer om det samme. Vi er åpne både for trekant, og kos bare mellom jentene, der han kikker på. Men helst ser vi at alle tre kan leke sammen.

Hun er tidlig i 20-årene, 168 høy, store deilige pupper, renslig, glattbarbert, litt sjenert og har noen kilo ekstra. Hun elsker å bli pirret og ertet, og elsker å erte tilbake. Hun har veldig lett for å få orgasme, og kommer gjerne mange ganger iløpet av en kosestund. Hun har ingen større seksuelle sperrer og er med på det meste, untatt trekant med to menn. Hun syntes det virker litt ubekvemt.

Han er midt i 20-årene, 185 høy, snill, tålmodig og vet akkurat hva som skal til for å tilfredsstille henne. Han har en deilig pikk som er ganske gjennomsnittlig i størrelse. Han elsker å slikke fitte, og er god med fingrene. I tillegg er han veldig utholdende. Han har også noen kilo ekstra:)

Om vi virker interessante, må du gjerne kontakte oss på e-post. Alle henvendelser er garantert svar, og vi sender gjerne bilder dersom du har bilde i e-posten du sender. Vi har gjennom de siste åra knipsa en mengde frekke bilder som vi med glede deler med deg, sånn at du vet nøyaktig hva du får:)

Vi er åpne for "one night stands", men aller helst ønsker vi oss nok ei fast veninne som vi kan treffe flere ganger dersom kjemien stemmer. Så send gjerne mail, så tar vi en kaffikopp, en øl eller et glass vin.

Håper du finnes.
Masse klemmer fra oss.
29th September 2013
Tittel: Søker Dame.
E-postadresse: kjetilganddal@yahoo.no
Annonse-tekst:Vi søker ei dame til sengekos. mellom 27 og 40 år. ta kontakt.
27th September 2013
Tittel: Par søker par/jente/mann
E-postadresse: Vipar34@gmail.com
Annonse-tekst:Hei
Vi er et par som søker et annet par, ekstra jente eller ekstra mann for hyggelige og deilig treff i oslo/østlandsområdet.

Hun er 40, slank og flott kropp, han er 30 slank og trent.

Du/dere bør se bra ut, hyggelig og renslig.

Interessert? Ta kontakt vipar34@gmail.com
26th September 2013
Tittel: Trekant i Trondheim
E-postadresse: frankols88@hotmail.com
Annonse-tekst:Vi er et par på 22 og 25. søker ei jente i trondheims området for uforpliktende treff, hvor hun er i sentrum. Alt er av intresse, og grenser blir satt så klart om ønskelig :)
send en mail for treff ;)
26th September 2013
Tittel: vil prøve
E-postadresse: stale.auei136@gmail.com
Annonse-tekst:hei
vi er en samboer par på 45 og 47 år. han er er ca 177 høy og slank, godt utstyrt. hun er 165 høy og slank. hun har nydelige bryster passe store. vi vil prøve noe vi har drømt om lenge,men aldri prøvd.vi ønsker kontakt andre par eller enslige for felles hygge.vi kan tenke oss å prøve trekant/firekant eller elske i samme rommet,vi ønsker å ha henne i fokus. ønsker å treffe etter mailveksling og se om kjemien er god mellom oss og da kan vi eventuelt møtes på hotell eller kanskje en båt tur sammen. vi er helt ferske på det begge to. alder ingen hindring. vi er helt friske og sykdomsfrie og ønsker det samme av dere. venter i lengsel. klem
24th September 2013
Tittel: Par søker par/ekstra mann/ ekstra dame
E-postadresse: Morten.haugen5@gmail.com
Annonse-tekst:Hei
Vi er et par som søker et annet par, ekstra mann, eller ekstra jente for hyggelige og deilige stunder. Gjerne på et hotell eller liknende.

Hun er: 40, slank, flott rompe
Han er: 30, slank, godt trent.

Du bør se grei ut og være renslig!

Send gjerne Mail til Morten.haugen5@gmail.com
24th September 2013
Tittel: hjemme hygge og kos
E-postadresse: ronnygz@gmail.com
Annonse-tekst:Hei..
vi er et par på 30 og 40 år som har lyst til å prøve noe nytt og spennende.
vi prøver lykken her da vi jobber mye og vi er sjelden ute på byen..
vi søker derfor etter ei jente, dame som kanskje også er helt fersk på dette med trekant og har lyst til å utforske litt. har du lyst og kanskje bor lagt unna er ikke det noen problem, vi har plass nok.
hyggelige er vi også :) og lette å bli kjent med.
har du lyst så ta kontakt da vel..
24th September 2013
Tittel: eksperimentell tantramassasje
E-postadresse: tantrapar@zoho.com
Annonse-tekst:Hei !

vi er et attraktivt Oslo-par i 40-årene som ønsker trygg, varm og eksprimentell tantramassasje med ditto kvinne(r) i en sensuell setting.

Hadde vært hyggelig om vi kunne finne tonen både sosialt og i den erotiske verden. Vi har begrenset erfaring med andre, men trives med nakenhet, hud og nærhet. Har ikke sansen for bondage eller sm. Renslighet og full diskresjon er en selvfølgelighet.

Hun er 44 og 1.70 høy og ikke redd for eget kjønn. Han er 46 og 1.93 og ikke klar for å utfordre eget kjønn.
20th September 2013
Tittel: Kvinne/jente tll mannen i forholdet (Bergen)
E-postadresse: thomastt357@gmail.com
Annonse-tekst:Hei! Vi er et par på 21 og 23 som har blitt enige å prøve ut å ha sex med andre. Vi har vært sammen en stund nå, og er såpass trygge på hverandre. Vi er begge blond, blå øyne og trente. Vi søker en leken og seriøs jente 18-40 i bergen som kan tilfredstille han. Jenta i forholdet må vite alt. Hun elsker ydmykelsen av "utroskap".

Håper at du sender oss en mail. klem fra oss:)
15th September 2013
Tittel: Mørkhudet mann med stort redskap
E-postadresse: loveblackbreeding@outlook.com
Annonse-tekst:Hei, vi er ett par som søker en mørkhudet mann med stort redskap. Vi møtes på ett hotelrom hvor kun hun deltar aktivt. Du må være sykdomsfri og glad i såpe og vann som oss. Litt om hun: 168 cm høy, 60 kg. To deilige og store pupper. Ei varm glattbarbert mus og en varm sugende munn.
14th September 2013
Tittel: Par søker ung gutt !
E-postadresse: parsokerung@gmail.com
Annonse-tekst:Hei !

Heterofilt par fra oslo/akershus på 45 (hun) og 52 søker ung velutrustet og kåt gutt for deilig lek med henne.

Hun er 168 cm, slank men også litt frodig og har fyldige bryster med store deilige stive vorter som hun elsker blir slikket og sugd.

Skikkelig kåt og villig bollemus som er heftig og leken.
Hun fantaserer om å prøve to samtidig, den ene en velutrustet ung gutt som tar henne heftig og lenge bakfra mens hun gnir clitten frem til ville og lange orgasmer.
Hun vil bli brukt både på tur, og samtidig av oss begge.

Hun liker også å vise seg frem, og vil gjerne leke med seg selv mens vi ser på, før vi tar henne.

Er du seriøs ung og skikkelig velutrustet, ta kontakt. Send gjerne med et bilde, det er hyggelig men inget krav.

Mvh par ifra Oslo/akershus
14th September 2013
Tittel: søker en ekstra jente til trekant med oss:)
E-postadresse: struberg@online.no
Annonse-tekst:Vi er et voksent par på 43 (mann) 42 (kvinne) som ønsker å utforske kos og sex med en ekstra jente:) begge av oss er norske og normale:) klart så starter vi det hele med å bli kjent og en hyggelig stund:)
Vi er bosatt i Akershus hvor vi har en villa på landet og vi kan bruke hytta på Trysil eller mulig ta inn på hotell:)
Er du jente/dame å dette kan høres spennende ut så ta kontakt så kan vi løse evt problemer eller avtale et pirrende møte:)
Å klart et krav at du er sykdomsfri og har en god hygene:)
Klem fra oss<3
12th September 2013
Tittel: Søker sugelepper til min mann
E-postadresse: kuksugerske@gmail.com
Annonse-tekst:Hei :-) Vi er et ektepar i midten av 40årene som bor i Stavanger. Vi har det veldig fint sammen men min mann elsker blowjobs og jeg synes det er ekkelt. Derfor søker jeg nå etter ei jente eller dame som kan hjelpe min mann med en sugejobb. Alder og utseende spiller ingen rolle i følge ham.

Min mann er frisk og renslig og han er velfrisert nedentil.

Håper noen svarer oss.

Hilsen Beate
11th September 2013
Tittel: Par søker par
E-postadresse: olaas59@gmail.com
Annonse-tekst:Hei! Vi er et par på 57 og 61 år fra Elverum som, søker et annet par for herlige treff. Vi er begge kåte og litt lubne. Ønsker sex sammen med andre par. Vi disponerer leilighet.
10th September 2013
Tittel: Elskerpar søker par
E-postadresse: norskgutt35@hotmail.com
Annonse-tekst:Elsker par på 50 og 38 år, søker et par for deilig sex.
Vi er normale med litt ekstra på kroppen.
Vi er 100% til å stole på, det må også dere være. Sykdomsfrihet og diskresjon er en selvfølge begge veier. Om dere er gift eller ikke er opp til dere. Svarer kun de som skriver litt mere en bare et par setninger. bilder ønskes og gis.
Vi bor i Sør Trøndelag, treff blir på hotell i Trondheim.
10th September 2013
Tittel: 50 års presang
E-postadresse: a_lene@live.no
Annonse-tekst:Min kones 50 årsdag er like rundt hjørnet og jeg akter å kunne gi henne noe jeg vet at hun ønsker seg,men som hun tror aldri vil komme til å skje.
Hun har en drøm om å bli tatt av to menn samtidig,en i hvert hull.
Vi søker derfor etter en frisk og utholdende mann for heftig sex der hun er isentrum. Du må helst være godt utstyrt,men så lenge du kan bruke det du har er det ikke noe krav.
Hun er lita og slank med store bryst og elsker å få spruten i munnen.
Svar fra et par med samme interesser er velkomment,kan tenke oss å få med 1-2 menn slik at damene kan få "full pakke"
P.g.a. at det er mange skaprunkere som svarer har vi satt som vilkår at vi ikke engang leser svar uten bilde.
9th September 2013
Tittel: Jenter i Midt-Norge se her
E-postadresse: nessreinar@yahoo.no
Annonse-tekst:Vi er et par der han er godt voksen og hun er 21 år lita å nett. hun ønsker seg en leke søster :) vi er veldig lette å være sammen med, tror vi selv da, vi liker å være ute på byen, vi snakker veldig mye sex.
Vi gjør mye " rollespill " der hun er skolejenta som blir" brukt " binding og hun finner seg av og til over hans fang med rompa i været og får stumpen smekka. så søker vi etter en ung "skolejente" til:)
Du må ha fri fantasi som oss, vi dømmer ingen for deres fantasier.

Så jenter ta å få fingrene over tastaturet å sende oss en mail, vi biter ikke, vi vet det er jenter der ute som har samme fantasier som jenta her. :)

Håper å høre fra deg

Klem G&M
9th September 2013
Tittel: Par søker jente/dame
E-postadresse: Livoglyst66@gmail.com
Annonse-tekst:Vi er et par på 47 og 55 år som søker ei dame for jentekos. Vi ønsker at du skal kjæle med dama i forholdet mens mannen ser på. Vi ønsker bare å prøve dette en gang, da vi begge fantaserer om det :-)
Du bør være i alderen 35-50 år og like jentekos.
Vi ser for oss at vi møtes etter litt mailutveksling for å se om kjemien stemmer.

Ta kontakt da vel :-)
8th September 2013
Tittel: SMpar fra Stavanger søker kvinne
E-postadresse: subkvinne09@gmail.com
Annonse-tekst:Voksent SM par ( 51, 49 ) bosatt i Stavanger søker subkvinne for felles opplevelser. Han er dominant og hun er underdanig. Vi har det veldig godt sammen og har gått flere runder med oss selv og funnet ut at det er dette vi begge ønsker mest . Hun er binysgjerrig og tenner særlig på frodige, formfulle kvinner med store bryster.

Han har lang erfaring med ulike aspekter ved dominans og SM

Vi stiller absolutt ingen krav til at du har erfaring. Og alderen lar vi være opp til deg. Kanskje er du en helt ung kvinne som pirres av å få opplæring av et voksent par eller du er en kvinne på vår egen alder som har utilfredsstilte behov. Det viktigste er at du tenner på å være i en underdanig rolle sammen med henne, like tanken på å bli kommandert og til å være tilgjengelig og betjene oss begge. Og betjene han sammen med henne.

Vi er ikke ekstreme på noen måter og har en reflektert og tydelig tilnærming til et slikt forhold. Vi ønsker oss en person som er seriøs og til å stole og som har et liv utenom denne verdenen.

Vi tenker ikke på noen form for 24/7 forhold men en person som tiltrekkes av å gå inn i en helt annerledes rolle der og da i et begrenset tidsrom når vi er sammen.
Håper å høre fra deg slik at vi kan ta en prat og se om kjemien er der.
7th September 2013
Tittel: søker en ekstra jente til trekant med oss:)
E-postadresse: cj20012@live.no
Annonse-tekst:Vi er et ungt par på 23 (mann) 19 (kvinne) som ønsker å utforske kos og sex med en ekstra jente:) begge av oss er norske og normale:) klart så starter vi det hele med å bli kjent og en hyggelig stund:)
Vi er bosatt i bergen hvor vi har en leilighet på lande vi kan bruke eller mulig ta inn på hotell:)
Er du jente/dame å dette kan høres spennende ut så ta kontakt så kan vi løse evt problemer eller avtale et pirrende møte:)
Å klart et krav at du er sykdomsfri og har en god hygene:)
Klem fra oss<3
2nd September 2013
Tittel: Søker stor sort mann!
E-postadresse: harallars@hotmail.no
Annonse-tekst:Hei! frodig dame 53år med store bryster,søker sammen med min gode venn på 43 etter en høy sort mann med stor tykk sort k... for deilige stunder sammen med oss i Bergen,gjerne bi.han vil se på og veldig gjerne gli inn etter at spruten har kommet. Så er du sort ikke nøl send noen ord.
31st August 2013
Tittel: Par søker god jente til trekant
E-postadresse: pareioslo@gmail.com
Annonse-tekst:Vi er par som er på let etter ei god jente å kose med.
Vi bor sentralt i Oslo vest og har plass til overnatting.
Jeg har formfrulle bryster, feminine former og en nett liten kvinnekropp.
Jeg elsker å bli befølt og slikket av en enn dame. Det er en stund siden jeg hadde jentesex, og tenner mer og mer på tanken.
Han er atletisk, er vellutstyrt, og er tenner på at hun koser med en annen dame. Jeg er 37 og han er 34
Kom å kos med oss.
Kontakt oss på pareioslo@gmail.com så vidre
Klem fra oss to
27th August 2013
Tittel: par søker venninne for spennende møte eller møter
E-postadresse: hellinor@yahoo.no
Annonse-tekst:Vi er ett par der jenta er 30 og han 38. Vi vil gjerne finne ei jente/dame som vil være med på vår første trekant. Alder spiller ingen rolle, men renslighet=viktig. Hun er bifil så er kun aktuelt med likesinnede. bilde . Bilde av oss får du tilbake. Vi er begge gjennomsnittlig. Diskresjon er en selvfølge. Akershus
26th August 2013
Tittel: Jente søkes for å dele mannen
E-postadresse: grillhytta@gmail.com
Annonse-tekst:Vi ønsker oss veldig mye ei jente som kan være sammen med oss. Kanskje er du litt som meg og vil ha beskjed om ting du også. Det vi søker etter er ei jente som vil være sammen med meg om mannen. Om han gir oss beskjed om å gjøre ting med hverandre så må vi gjøre det også.

Kort fortalt så ønsker vi ei jente som er enkel å ha med å gjøre.

Vi venter spent på å høre fra deg så fort som mulig :)
25th August 2013
[ Legg inn din egen kontakt-annonse ]

This Dreambook brought to you by
DreamHost Web Hosting