... DreamBook ...DreamHost Apps : Free WordPress hosting at your own domain and more!

Bakbundna tonårsflickor
Welcome to Dreambook, a nifty new free service from:
New Dream Network, Dreamhost, and Dreamservers!

If you have a minute, please sign my Dreambook too!


Name: Lucas
E-mail address: lucas@sympatico.ca
Homepage URL: http://savart.altervista.org/adderall/evanston-adderall.html
Comments:Our partners :
ionamin pricing is about ionamin pricing... levitra last is about levitra last... Excellent work, nice pictures. Very nice to see someone taking so much interest and pain on such an intresting subject. great work!! Visit our site and have fun!
Thursday, December 5th 2013 - 12:20:01 PM
Name: Micke
Comments:Hej bondageboy, kanon bra story, blev super kåt när ja läste den ,lägg gärna upp fler såna :)
Saturday, November 30th 2013 - 12:04:51 PM
Name: Grace
E-mail address: grace@gmail.com
Homepage URL: http://acizek.host.sk/price/levofloxacin/levofloxacin-cost.html
Comments:Our partners :
zithromax at walgreens is about zithromax at walgreens... stattera is about stattera... You have a very good webpage here, so best greetings to you and all your visitors. Admin of our site
Saturday, October 19th 2013 - 05:19:09 PM
Name: bondageboy
E-mail address: bondageboy94@hotmail.com
Comments:i brist på inlägg så lägger jag upp en berättelse, än så länge bara en fantasi men om det finns söta tjejer där ute så skicka gärna ett mail! hoppas ni gillar den!

I flera månader har jag fantiserat om detta. Få bli dominerad av min sexiga flickvän Frida. Vi har testat lite mindre och enklare bondage lekar innan men ikväll kommer jag att ta den till nästa nivå.
Jag går en sista runda för att kontrollera att allt är i sin ordning. Levande ljus lyser upp den annars helt nedsläckta lägenheten. På sängen ligger alla sexleksaker som jag i hemlighet köpt för just denna kväll. Hand och fotbojor, spread bar för att tvinga isär benen, en ridpiska, läderhuva, ballgag, glidmedel, analplugg, vibrator, ögonbindel i läder, klädnypor i trä samt ett läderhalsband med koppel.
Förflyttar mig ut till hallen för att se till att även din outfit är i sin ordning. Den består av en topp med extra bush up som framhäver dina vackra bröst mer än vanligt, en tajt kort kjol som slutar strax under rumpan, mörka stayups i nylon, trosor med öppen gren, ett par halvlånga handskar samt en catwoman mask, allt i svart läder. Känner hur ståndet växer i mina byxor bara av tanken på dig i outfiten. Får en ny idé och letar fram dina knähöga läderstövlar och ställer dem vid sidan om.
Slår en snabb kik på klockan, 16:33. Du borde komma hem runt 5 så har fortfarande god tid på mig. Sätter mig i soffan, tar upp telefonen och börjar skriva ett SMS till dig med anvisningar.
”Hej älskling, när du kommer hem så ligger ditt ombyte redo i hallen. Jag väntar inne i sovrummet. Puss älskar dig”
Skickar SMSet och redan efter 30 sekunder kommer ditt svar.
”Hej bby, kan knappt bärga mig, puss älskar dig med”
Stoppar ner telefonen i fickan och återvänder in i sovrummet. Börjar klä av mig och snart står jag naken, ljusen har värmt upp det lilla sovrummet och hetare kommer det att bli. Tar tag i min hårda kuk och känner mig så kåt att jag nästan vill komma med en gång. Men behärskar mig och lägger in mina kläder i garderoben, dem lär inte behövas mer ikväll ändå.
Går fram till sängen och lägger ner bojjorna, gagen och huvan på golvet. Sätter fast fötterna i fotbojorna och sträcker mig efter huvan, drar den över mitt huvud o ner över ansiktet och halsen. Den har enbart en öppning för munnen och stänger ute det lilla ljus som finns i rummet. Famlar i mörkret och känner gagen mellan mina händer. Stoppar in den störa röda bollen i munnen och spänner åt läderremmen hårt. Känner mig hjälplös och kåtheten bara ökar. Får fatt på handbojorna och spänner fast dem runt handlederna med händerna bakom ryggen. Ställer mig på knä och känner hur hjälplösheten och spänning bara stiger och stiger.
Hör dina snabba steg i trapphuset och bara några sekunder efter en nyckel, du öppnar dörren, stänger den efter dig och låser. Sen blir det tyst. Sitter på helspänn och lyssnar efter ljud från dig, men den tighta huvan gör att det är svårare att höra. Efter vad som känns som en evighet hörs äntligen dina höga klackar mot trägolvet. Det kommer närmare och närmare, när det slutar så antar jag att du måste stå bara någon meter ifrån mig.
- Jaså, här har vi min lilla kåta sexslav, säger du med förförande röst.
- Mmmph, svarar jag bakom gagen och nickar samtidigt.
- Inte visste jag att du var så kinky, är alla dem här leksakerna till för mig och använda på dig?
Nickar igen
Du fnissar till lite och sätter dig på huk bakom mig. Dina händer börjar sakta utforska mitt nakna bröst och du andas tungt i mitt öra. Åh vad jag älskar känslan av dina läderbeklädda händer på min kropp.
- Är du en snäll pojke? Viskar du med sexig och förförisk röst.
- Mmphmm.
- Fel, du är min stygga pojke, och vet du vad som händer med stygga pojkar? Dem blir straffade
Innan jag hinner säga något mer så nyper du till i mina styva bröstvårtor ganska hårt. Stönar till men dämpas väl av munkavlen.
- Du gillar detta eller hur?
Nickar till svar, du vet att jag älskar när du nyper och slickar på mina bröstvårtor. Du reser dig upp och hämtar två klädnypor från sängen och sätter dig sedan ner framför mig. Din mjuka våta tunga börjar sakta slicka mina vårtor som hjälplöst hårdnar ännu mer. Kvickt sätter du en klädnypa på varje bröstvårta och ler åt mina stönanden av den plötsliga smärtan.
- Tycker du att detta var straff nog åt min stygga pojke? Frågar du och snäpper samtidigt på klädnyporna.
- Mmm, stönar jag fram samtidigt som jag nickar och njuter av smärtan du orsakat.
- Fel igen, jag kommer straffa dig hela natten lång, hela din kropp kommer bli bestraffad, inklusive den här, säger du med bestämd röst och tar ett stadigt tag om min hårda pulserande kuk.
- Mmmmmmhm!
- Mmm, älskar när jag får ha kontroll över din kuk, vilket såklart även innebär att jag bestämmer när du får komma. Förstått?
Nya nickningar
- Bra, säger du glatt, släpper taget och reser dig upp.
Du hämtar ridpiskan från sängen och börjar sakta smeka den över min kropp. Sakta, sakta smeker du den upp för mitt nakna lår och över den pulserande hårda kuken. Ger den en snabb snärt och fortsätter sedan sakta upp över magen.
- Ställ dig upp, säger du plötsligt.
Jag vill kunna smiska din söta lilla bak.
Börjar sakta resa mig upp, inte det lättaste med bundna armar och ben. Smack! Känner ett hårt piskslag på vänstra skinkan och rycker till av förvåningen. Smack, smack smack! Tre snabba slag till. Stönar och njuter av din behandling. Slagen upphör, känner din hand som sakta börjar smeka min kuk längs med hela skaftet.
- Duktig pojke, när du är duktig så får du belöning, viskar du och hukar dig framför mig.
Din tunga börjar slicka runt ollonet, sakta och retsamt fortsätter du slicka ner mot pungen och suger in en av pungkulorna i munnen. Samtidigt börjar du runka mig och det känns som jag kommer explodera av kåthet. Sakta sluter du dina läppar runt min kuk och börjar suga hela dess längd. Jag vet att du njuter lika mycket som jag. Din tunga börjar plötsligt leka på min känsligaste del, baksidan på ollonet. Tappar helt kontrollen och känner sammandragningarna i pungen. Du slutar tvärt och ger min kuk en rejäl snärt med piskan.
- Fick du tillåtelse att komma? Frågar hon lent medan hon knäppte loss mina handbojor och låste fast dem framför magen.
Skakar på huvudet och försöker protestera om att det faktiskt var hon som gjorde det för skönt för mig men bollen i munnen gör att mina protester bara blir till mumlanden och stön.
- Tänkte väll det, nu har du varit stygg igen och inte lytt mina order, ställ dig på alla fyra.
Jag intar position och väntar. Klädnyporna försvinner från mina bröstvårtor och känner istället dina händer leka med dem ömma vårtorna. Kuken som slaknat lite grann blir genast stenhård och känner hur frustrationen börjar växa inom mig. Händerna försvinner och du reser dig upp, småskrattar åt mina desperata stön. Du går fram till sängen och inspekterar leksakerna som ligger där, tar med dig en buttplugg med vibration samt glidmedel och återvänder till mig. Du öppnar tuben och börjar hälla ut glidmedlet längst upp i min blottade skåra. Känner dina fingrar som retfullt börjar smeka runt mitt anus. Sakta trycker du in ett finger i mig och börjar fingra på prostatan. Känslan är helt underbar och får mig att stöna högre än någonsin. Kuken pulserar och det känns som den snart kommer att explodera av lust.
- Var det inte du som sa att du inte gillade att bli fingrad där bak? Du verkar ju njuta extra mycket av detta, säger du med retsam ton samtidigt som du ger båda skinkorna en dask med ridspöet
- Mmmpmm
- Vad säger du om att öka storleken lite grann?
- Mmhmm
- Ja just det, du har ju munkavle, så du kan inte säga nej.
Fingret i anus försvinner och du häller på mer glidmedel. Känner toppen av pluggen mot anus och tar ett djupt andetag. Sakta försvinner den in och glider på plats. Du vrider upp vibrationen på halvfart. Vibrationerna ligger precis på prostatan och det känns som jag kommer en gång varje sekund. Kåtheten börjar spela mig ett spratt och jag sliter i mina bojor, gör vad som helst för att komma på riktigt. Gagen knäpps loss och bollen försvinner ur min mun. Käkarna är alldeles stela. Dragkedjan på huvan dras upp och huvan tas bort. Du sitter framför mig på sängkanten, i ena handen har du vibratorn tryckt mot din klitta och i den andra handen ett par av dina trosor som du gnider mot din plaskvåta skåra. Granskar dig från topp till tå och du ser ännu sexigare ut än vad jag förväntat mig.
- Vill du smaka på mina trosor? stönar du fram.
- Ja, snälla frida låt mig smaka på din fittsaft.
Du håller trosorna mot min mun med den blöta sidan och jag slickar ivrigt i mig dina safter. Oh så gott det smakar, jag vill ha mer!
- Nu ska du slicka mig tills jag kommer och våga inte sluta innan jag kommit, säger du med hård ton.
Jag kryper fram till sängkanten och börjar slicka ditt sköte. Min tunga virvlar runt din klitta och du stönar bara högre och högre. Min tunga jobbar sig neråt och letar sig in i din grotta. Det smakar ljuvligt och safterna rinner ner för mig haka. Börjar tungknulla dig så hårt jag kan och du börjar smeka din klitta med handen. Jag är helt slut i käke och tunga och börjar ta det lite lugnare. Genast får jag en hård dask av ridspöet över ryggen.
- FORTSÄTT! Snabbare, snabbare, oh,oh, jag kommer, skriker du
Sekunden efter så känner jag hur hela din fitta drar ihop sig i kramper och du får en enorm fontänorgasm, hela mitt ansikte blir nedsprutat av dina safter.
Efter någon minut har du återhämtat dig och ler mot mig.
- Nu har du vart duktig älskling, vill du också komma nu? Vill du ha min tillåtelse? Frågar du med en lurig blick.
- Ja, snälla frida! tillåt mig komma
Du fnissar till och jag får en känsla av att du har något lurt på gång. Mina handbojor knäpps loss och istället låser du fast mig i ena sängbenet, fortfarande stående på alla fyra. Du sträcker dig efter gagen och läderhuvan som ligger slängda på sängen.
- Gud vad sexig du ser ut älskling, och jag älskade verkligen huvan och den här bollen. Det fick dig att se riktigt hjälplös ut, så jag tror vi sätter tillbaka dem igen.
Innan jag hinner börja protestera så åker huvan ner över mitt huvud, bollen tvingas in i min mun och späns fast hårt i nacken.
- Nu kommer jag lämna dig här ett tag till, du har all tillåtelse att komma nu älskling, säger du och skrattar elakt.
Jag börjar genast protestera och slita i bojorna men inser snabbt att jag inte har en chans att komma loss eller ge mig själv stimulering. Du skrattar åt mina desperata försök och går till sängen och hämtar kopplet och klädnypor. Du spänner fast halsbandet runt min hals och knyter kopplet till sänggaveln. Klädnyporna hamnar återigen på mina bröstvårtor och sedan fortsätter du med att reta och smeka min kuk enda tills jag vrålar av frustration bakom min munkavle.
Du vrider upp vibrationen på pluggen till max och börjar gå mot dörren. i dörr öppningen vänder du dig om och ser roat på mig. Hela min kropp rycker i spasmer och en stor pol med försats har hamnat på golvet under mig.
- Jag stänger efter mig så inte grannarna hör dina stönanden, är det okej älskling?
- MMMMPHMHMMHM
- Kanske kommer in senare och leker med dig igen, säger du med ett skratt och stänger sedan dörren.
Monday, September 9th 2013 - 03:27:59 AM
Name: jonas
Comments:Hej
Lyckades bakbinda mej själv så underbart i helgen, hade mitt
Bondage rep på 20meter. Blev oxå en stump kvar till fötterna så det
Blev t.o.m en liten hogtie. Önskar man kunde ta kort på det hela oxå..
Tuesday, August 20th 2013 - 01:27:23 AM
Name: Ängel
Comments:Hej jonas, Behöver med bra tips om hur man binder sig själv,
MEn som jag skrev innan ditt inlägg är ett bra tips, sen ett annat är att ha ett par hand-klovar, man kan knäppa lätt själv!

Brukar börja med att binda ihop benen, sen sätta en tajt mun-kavel av antingen gag-ball, en tejp.
Sen på med hand klovarna på ryggen;)
Tuesday, July 23rd 2013 - 06:01:38 AM
Name: jonas
Comments:Hej,
Behöver seriösa tips på hur man på ett bra sätt binder sej själv och inte kommer upp. Kanske låter knäppt men , har en kompis som varken kan eller vill binda. Men binder gärna upp mej. (tjejkompis)
Monday, July 22nd 2013 - 11:11:44 AM
Name: Ängel
Comments:Länge sen någon skrev något här:/
Så får väl skriva något;)

Gillar self bondage, och ett tips är:
Sätta sig på en stol framför en spegel, binda fast benen i stolen, mun-kavel och sen hand-klovar;)

Någon som har några andra tips?
Monday, July 8th 2013 - 06:54:43 AM
Name: Anonym
Comments:Till Jonas
Hmm, du kanske kan öva knutar eller göra lite selfbondage eller nåt annat. Sorry men det är allt jag kommer på.
Tuesday, July 2nd 2013 - 07:48:29 AM
Name: Jonas Gustavsson
Comments:Hej igen
Vad kan man göra själv med ett 20meter långt bondagerep?
Monday, June 17th 2013 - 05:07:35 AM
Name: Denae'
E-mail address: denae'@msn.com
Homepage URL: http://membres.multimania.fr/raves/clarinex/hives.html
Comments:Our partners :
extra cheap morphine is about extra cheap morphine... voltaren discounted price is about voltaren discounted price... Very cool design! Useful information. Go on! You may want to take a look at our site too.
Tuesday, April 23rd 2013 - 04:10:24 AM
Name: Anonym
Comments:Jonas
Du kan pröva bound girls, restrained maidens hare lite mer hardcore.
Bound by bhowani har grymt bra damsel in distress grejer. Imagefap har lite av varje om man söker rätt.
Sunday, March 10th 2013 - 02:26:07 PM
Name: jonas
Comments:Hej alla, verkar vara lugnt här.
Var hittar jag bilder på fint bundna personer.
Thursday, March 7th 2013 - 11:45:28 PM
Name: Anonym
Comments:till ängel

Det kan jag tänka mig...
Friday, January 11th 2013 - 09:17:32 AM
Name: ängel
Comments:jag har blivit på en stol flera ggr, as gött;)

bakbunden, med mun-kavel, med mera;)
Wednesday, January 2nd 2013 - 06:53:20 AM
Name: killen
Comments:då föreslår jag nog Vlli-ira. har själv tänkt gå dit men har inte hunnit ännu, men av allt jag har hört så verkar hon kunna sin sak:)
Saturday, December 29th 2012 - 02:45:41 PM
Name: Jonas
Comments:Hej.
Nej just det kanske inte är så viktigt, men att få bli bunden rejält någon gång känns lite viktigt. Håller enbart på med "självbondage".
Saturday, December 29th 2012 - 06:39:08 AM
Name: killen
Comments:hej jonas, att köpa en sådann tjänst är kanske lite att ta i? eller är det riktigt viktigt för dig?:P finns ju VILLI-IRA i Finland som säljer ut typ sådanna tjänster men kanske lite för lång borrta?:P
Friday, December 28th 2012 - 02:18:57 PM
Name: Jonas
Comments:Hej
Är det ingen som blivit bunden vid ett träd eller utomhus någon gång?
Jag fantiserar om att bli fastbunden på en stol. Händerna bundna bakom ryggstödet och fastbundna i ryggstödet. Fötterna ska vara ihop bundna och uppdragna under stolen. Även knän ska vara bundna. Munkavel och ögonbindel är oxå välkommet.
Kan man köpa en sådan tjänst någonstans?
Thursday, December 27th 2012 - 08:38:10 AM
Name: BDSM Tomten
Comments:Ho Ho Ho!
God Jul och ett Gott Nytt År!
Saturday, December 22nd 2012 - 03:34:08 PM
Name: Jonas
Comments:God Jul på er alla här.
Friday, December 21st 2012 - 07:40:47 AM
Name: Anonym
Comments:Tja, det var ju en brist på inlägg. Soo, här har ni...
Anna hade bundit Lins vrister vid sängändarna. Lin vred sig lekfullt mot repen medans Anna långsamt kysste sig uppför hennes nakna ben.
Lin var helt naken medans Anna hade på sig en svart bh och ben strumpor men, inga trosor.
Allt eftersom hennes läppar närmade sig Lins privata ställe så stönade Lins djupare och djupare.
När Annas läppar just skulle kyssa Lins fitta så andades hon bara på den:
-Anna! Gör det!
Anna sträkte sig efter scarfen som låg bredvid Lin. Lin stängde munnen när Anna försökte få in scarfen. Annas knä tog i Lins fitta och ner Lin utbrast så tog Anna chansen och fick in den tjocka scarfen. Knuten i mitten fyllde Lins mun och höll henne tyst medans Anna knöt fast den.
-Nu var det bättre va?
-Mmm,mnmmmm,mnh!
Anna fortatte med att leka med tungan runt Lins bröstvårtor medans Lin stretade av kåthet. Anna arbetade sig långsamt ner till hon var vid fittan. Där kysste hon fittan djupt medans Lins drog efter andan. Annas tunga åktte snabbt övet klitoris och det fick Lin över gränsen, hon kom Hårt. Hon flög up och stönade djupt men hölls kvar av repen.
När hon sedan låg där tittade Anna henne djupt i ögonen och sa: -Trött redan? Men vi har ju bara börjat...
Wednesday, December 12th 2012 - 04:10:06 PM
Name: gagged
E-mail address: rallyknopp@hotmail.com
Comments:Näää inte mycke alls!
Sunday, December 9th 2012 - 11:37:51 AM
Name: ängel
Comments:inte mycket som händer här:/
Thursday, December 6th 2012 - 02:17:15 AM
Name: Michael
E-mail address: michael@aol.com
Homepage URL: http://desk.de.ki/ativan/scottsdale-ativan.html
Comments:Our partners :
purchase albuterol is about purchase albuterol... rogaine foam is about rogaine foam... your site is very good! I will wait for updates. Give a look at our site
Thursday, November 8th 2012 - 04:12:08 PM
Name: ängel
Comments:Vaknar upp bunden.

Jag och min kill kompis kalle har pratat mycket om hur mycket vi gillar bondage, men bara haft det med tjejer, men vi båda skulle tycka de var kul om en kille band upp en.

Vi sitter hos mig och tjatar om det, jag visar mina leksaker, han bara "fan du har ju allt nice ju, tejp, rep, hand-klovar, ball-gag med mera"
"Klar jag har" svarar jag, men pratar en stund om det tills vi slut säger att det är dags att sova.
Han skall sova över hos mig och han går in till mitt gäst rum, han är rätt väl tränat och jag tänker "hm undra hur det skulle vara att binda han eller att bli bunden av han"
Jag tänker inte på det utan lägger mig för att sova,

Efter en stund vaknar jag av att någon stönar, jag tittar upp och där sitter min kille kompis kalle i en stol med sin handen och runkar den, den är rätt stor och han ser ut att njuta med.
Då märker jag att jag är ju fan bakbunden i hand-klovar och bollen i munnen, men varför är jag hård tänker jag.
Sunday, October 7th 2012 - 06:49:11 AM
Name: ängel
Comments:bra som vanlgit, vet inte hur jag skall fortsätta mig bara:/
Monday, September 17th 2012 - 11:27:12 AM
Name: Anonym
Comments:Isas slickande av Jennys fitta blev snabbare när hon hörde min gylf öppnas. Tio sekunder senare var jag naken.
Jenny föll bakåt på sängen efter sin orgasm och somnade faktist.
(Jävlar vad hårt dom måste ha kört)
Isa var naken nu och hennes bleka hud var svettig. Hennes händer hölls på ryggen med hjälp av rep men hennes ben var fria. Jag greppade tag i hennes skinkor och tog en liten titt på "hålen". Hennes fitta darrade och svoosh så kom det ut en liten vibrator. Isa andades ut men fortsatte sedan att flämta.
Jag gick bort till LÅDAN och hämtade:
en svart bollgag,
en tjock rulle tejp,
två scarfs,
och en tub glidmedel.
När jag gick tillbaka in i sovrummet höll jag fram bollgagen framför Isas ögon. Hon öppnade stort och jag fick lätt in bollen, just den här var som en bandy boll.
(Altså den hade hål i sig så att man kunde andas genom den)
(Sorry för sidetracks)
Isas korta hår gjorde det lätt att spänna fast bollen tajt. Nu var det dags för det andra jag tog med mig.
Jenny sov djupt och vaknade inte av att jag tajpade ihop hennes ben, armar och händer. Hon vaknade lite när jag tryckte in den ena scarfen i hennes mun. Hon vaknade fullt ut när jag spände fast den andra scarfen för att hålla fast den första.
- MMMMMN!
- Ja,ja. Sov igen.
Jag tog fram tejp rullen och höll undan hennes hår, sedan drog jag den varv efter varv runt hennes huvud. Under tiden somnade hon.
Isa fnissade lite och jag drog isär hennes skinkor igen och förde in lite glidmedel i hennes lilla rumpa. Hon kved lite genom bollen men hennes höfter rörde sig väldigt uppmuntrande. Jag gned sedan in kuken med glidmedel och la den mot öppningen. Hon kved och stönade när jag förde in kuken i hennes rumpa men glidmedelt gjorde att jag gled in försiktigt i hennes tajta rumpa. När jag hade fått in hela kuken så lät jag henne få vänja sig vid storleken.
När jag långsamt drog ut den drog hon in andan och andades ut när jag förde in den igen. Upprepa det fem gånger och sen började jag öka farten...
Saturday, September 15th 2012 - 07:03:33 AM
Name: ängel
Comments:JUpp, hänt något nytt sen sist då:)?
Saturday, September 15th 2012 - 03:20:14 AM
Name: Anonym
Comments:ängel!
Nice att ha dig tillbaka!
Saturday, September 15th 2012 - 02:52:01 AM
Name: ängel
Comments:Jaså sidan finns kvar, trodde de var ner lagd för kom inte in på den på as länge:S
Friday, September 14th 2012 - 11:18:36 AM
Name: Anonym
Comments:Hoppas allt har gått bra Malin!
Tuesday, September 4th 2012 - 06:31:16 AM
Name: Anonym
Comments:Hoppas allt har gått bra Malin!
Tuesday, September 4th 2012 - 06:31:14 AM
Name: Peter
Comments:Malin......En riktigt tajt munkavle hör till! Det är svårt att riktigt få tyst på någon men enscarf som man gör en knut på som sedan stoppas in i munnen och bindes brukar funka bra.
Om inte knuten blir stor nog kan man vira en en strumpa i scarfen in man gör knuten-
Dra åt ordentligt! Finns inget värre än en lös munkavle/gag som inte fyller sin uppgift!
Du kan oxå förse honom med en buttplugg.
Saturday, August 25th 2012 - 05:47:59 PM
Name: Peter
Comments:Malin......En riktigt tajt munkavle hör till! Det är svårt att riktigt få tyst på någon men enscarf som man gör en knut på som sedan stoppas in i munnen och bindes brukar funka bra.
Om inte knuten blir stor nog kan man vira en en strumpa i scarfen in man gör knuten-
Dra åt ordentligt! Finns inget värre än en lös munkavle/gag som inte fyller sin uppgift!
Du kan oxå förse honom med en buttplugg.
Saturday, August 25th 2012 - 05:47:03 PM
Name: Anonym
Comments:Tja Malin!
Jo du kan pröva att ge honom en munkavel. Men han kanske inte vill det. När han nu är bunden kan du kanske "reta" honom lite, kittla lite och smek honom. Du vet nog vad han gillar.
Ett par råd bara:
-Det gör ont att ligga på ryggen om man är bakbunden.
-Om du rider på någon när dom är bakbundna kan det göra ont i armarna eller nacken.
-Se till att inte behöva gå på toan mitt i allt.
-Flera saker kan användas när du binder en person. Ett enkelt bälte på en morgonrock kan bli en munkavel eller ett mjukt rep.
-Se till att ha tid. Att binda någon kan ta ett tag.
-Om rep eller andra bindningar ska vara över bröstkorgen så ska du se till att dom kan andas utan problem.

Ha nu kul!
Friday, August 24th 2012 - 06:26:42 AM
Name: Malin
Comments:Hej hej
Hittade hit av en slump när jag googlade på "bakbunden".
Många bra storys här.
Min kille har en massa fantasier och drömmar som han vill att vi ska utveckla. Han vill bla att jag överraskar honom och bakbinder honom med handbojor och så att jag sätter fotbojor runt hans fötter så att han får svårt att gå. Han vill även få en ögonbindel.
Men vad kan jag göra med honom sen? Någon som har några bra tips? Kan tänka mej att det gör ont om han tex ligger på rygg och jag rider honom om han är bakbunden.
Thursday, August 23rd 2012 - 01:15:34 PM
Name: ängel
Comments:Som vanligt as bra;)

Kanske kan kan fortsätta min då;)
De hade som sagt tagit fram sina kukar coh stod och titta på mig där jag låg med min styv och bakbunden, De sa "hm vad skall vi göra med dig då? du kan ju inte göra något direkt"
Och jag nickade bara till svar, hade ju mun-kavel
De drar upp mig på mina knä´n och den ena tar runt min kuk och jag stönar till" hmmmmmmm"
De säger båda två i mun på varandra "detta kommer gå fort" och de tittar på mig och ler.

Den ena tar en sax och klipper av mig min tröja så mitt bröst blottas och börja runka, han ser ut att komma när som helst och jo jag har rätt, han tar tag runt min hals, kolla mig i ögonen och runkar allt snappare.
Till slut kommer han får lite på mitt bröst men det är lugnt, han säger "jag är klar din tur till den andre"
Han säger hm jag skall göra lite skönt för han och tar tag mig sätter mig på en stol och binder fast mina fötter i stols benen.
Och börjar runka mig, dröjer inte länge förens jag kommer och stönar bakom mun-kavlen "mmmmmmm" är allt man hör.
Efter jag kommit tar de av mig mun-kalven och de frågar om de var skönt?
"Ja" svarar jag
"Vad bra" svarar de till baka, då får jag snabbt en gag-ball in i munnen och en säck över huvet och jag hör hur de lämna mig bakbunen på stolen
Sunday, July 29th 2012 - 05:59:47 AM
Name: Anonym
Comments:Jag vaknade när jag hörde en ttung dons och en del grymtanden från Isas rum. Jag gick upp slött efter igår och öppnade trött dörren till hennes rum. Hon var vaken nu och tittade argt på mig. Hon hade tumlat ner från sängen ner på golvet.
Jag drog upp henne på sängen trots hennes protester. Sedan gick jag ut ur rummet och stängde dörren. Jenny satt i köket med en kopp kaffe i handen. Jag öppnade vårt lilla kylskåp och tog en klunk apelsinjuice. Jenny log sexigt när jag satte mig ner.
- Var det Isa jag hörde?
- Japp.
Jenny tänkte.
- Jag har några grejer jag vill göra.
- Som?
- Dig.
Hon sträckte sig över bordet och kysste mig. Jag kysste tillbaka och följde henne till hennes madrass. Hon välte ner mig och jag låg där naken medans hon hämtade LÅDAN.
Hon kom tillbaka med den och plockade ut ett par handklovar. Hon fäste dom runt mina handleder och rotade sedan lite till i lådan. Nu drog hon fram en uppblåsbar gag med spännen. Hon la in den i min mun och spände den bakom mitt huvud. Sedan klämde hon på pumpen tillden blivit mer än dubbelt så stor. Den fick Precis plats i munnen och även om den hade vart större så höll spännena fast den.
Hon kysste min nacke och arbetade sig långsamt ner mot min stolt styva kuk. Hon slickade upp och ner för den innan hon stoppade ollonet i sin mun. Jag kände hur hennes tunga lekte över den och sedan tog hon mer kuk i munnen.
Hon kunde inte göra deepthroat men gick så djupt hon kunde. Jag låg där och njöt medans Isas stönande och försök att komma loss hördes svagt i bakgrunden.
Jag spände mig lite när jag kände något lite kallt och konstigt tryckte mot min rumpa.
Jag tittade ner på Jenny som slutade suga kuk och log mot mig.
- Så du är känslig där va?
Hon satte sig på knä och la mina ben på sina axlar. Då såg jag att hon hade på sig en strapon! (Storleken var lite svår att avgöra jag hade ju inte den bästa synvinkeln!)
Jenny tog fram en tub med glidmedel från bakom sig och gned in dildon och min rumpa. Jag var helt stilla men darrade lite. Jag hade aldrig tänkt på att få en dildo i rumpan förut!
(Okej någon gång i en runknings fantasi men inte så mycket!)
Jenny tryckte försiktigt in dildon i min rumpa som jag hade gjort natten innan. Jag andanes ut när jag kände att hennes höfter rörde mina. Hon log lite lekfullt och började röra sina höfter fram o tillbaka, fram o tillbaka. Dom första trycken var lite smärtsamma men rumpan vande sig förvånansvärt snabbt. Jenny tog upp på takten och jag kände att njutningen tog över kroppen igen.
Jenny började svettas lite gran och hon var ansträngd med takten men hon fortsatte. Jag fick ett rövknull i jackhammer intensitet och flämtade och svetten rann nerför min rygg ner på madrassen.
Jenny tog tag i min kuk och runkade av den. Jag kände hur en enorm orgasm byggdes upp SNABBT! Jag kom och sperman slvätte över mig. Jenny tog bort gagen och innan jag kunde säga npgot kysste hon mig och våra tungor lekte tungviktsbrottning.
- Var det skönt?
- Väldigt, konstigt att jag inte prövat förut.
- Samma här.
Jenny tog loss mig och vi tog en dusch medans vi hånglades och smekte varandra. Just när jag torkade håret hörde vi en tung duns.
Isa hade mycket riktigt ramlat ur sängen igen men Jenny drog up henne på sängen igen. Hon undrade om jag kunde göra några ärenden åt henne. Jag sa visst och hon gav mig en lista på olika butiker. Jag klädde på mig och köpte det man kan behöva.
När jag kom tillbaka var Isa på sina knän och slickade Jennys fitta. Jenny stönade.
- Perfekt timing. Jag tar munnen idag, du tar baken idag.
Jenny närmade sig sin orgasm medans jag drog ner gylfen...
Friday, July 27th 2012 - 01:39:07 PM
Name: ängel
Comments:Anymon verkar som du vill höra mer;)

Så de knuffar omkull mig igen, klipper upp min tejp runt fötterna och drar av mig förs byxorna och sen mina underkläder så min kuk syns, halvstyv som den är så får jag en raktio "Jaså någon som gillar att vara bunden" och kan bara nicka och "mmmmm" som svar.
De tar fram sina och börjajunka på sina kuk huven samtigit som de tittar på mig. DÄr jag ligger bakbunden med munkavel och styv kuk
Friday, July 27th 2012 - 06:16:58 AM
Name: Anonym
Comments:Ooooooh...
Interesant...
Thursday, July 26th 2012 - 02:51:24 PM
Name: ängel
Comments:Jo visst jag kan skriva lite mer;)

Jo som sagt jag ligger bakbunden på golvet, med mun-kavel och jag börjar gilla det lite på något sätt.
Jag hör hur mina "kompisar" lotsas letar och säger till slut"men va fan vi hittar ju inget" och den andre svarar "något skall han allt ge oss"
Så de går in till mig där jag ligger och stönar "mmmmmm" på golvet, de ena av dem tar tag i mig och drar upp mig tittar mig i ögonen, och säger "du hade inget, du skall allt ge oss något ändå"
Thursday, July 26th 2012 - 03:36:18 AM
Name: LIs
Comments:holley kan du inte skriva mer
Wednesday, July 25th 2012 - 06:57:13 AM
Name: ängel
Comments:Jag har en fantasi, som kommer här.

Jag hade 2 av mina kill-kompisar hemma, vi alla gillar bondage och tjatade om vad som hade vart kul.
Till slut kom vi fram till att vi kan leka rån, man blev bunden sen rånad.
De tyckte vi lät som en bra ide och jag fick börja bli som skulle bli "rånad",
Jag ställde mig i köket och lotsades ovetande, helt plötsligt så får jag en hand på munnen och någon viskar "Va tyst nu" jag nickar till svar och de brottar ner mig på golvet, innan jag hinner tänka får jag en en munkavel i munnen och minda händer bindsfast med tejp på ryggen, de binder sen även ihop mina fötter och det ända jag kan säga är "mmmmmmm"
De tittar på mig och säger "nu skall vi se om du har något av värde"
Så de lämnar mig bakbunden på golvet.

Någon som vill höra mer;)?
Monday, July 23rd 2012 - 01:23:36 AM
Name: Hemlige killen
Comments:Men kom igen nu och skriv lite mera historier, verkar ju vara helt dött här för ett tag eller är alla på semester....
Saturday, July 21st 2012 - 04:50:08 PM
Name: Collins
E-mail address: collins@msn.com
Homepage URL: http://equioy.pluto.ro/nexium/nexium-prevacid.html
Comments:Our partners :
syracuse nexium is about syracuse nexium... pink lortabs is about pink lortabs... Hi, congratulation to webmaster, regards from Austria! Support us by visiting our site
Thursday, July 5th 2012 - 03:45:26 PM
Name: chrille
Comments:mycket bra skrivet, fortsätt gärna
Thursday, July 5th 2012 - 06:03:20 AM
Name: ängel
Comments:skit bra skrivet:)
Sunday, June 24th 2012 - 10:02:26 AM
Name: Anonym
Comments:Isa och Jenny hade handlt bollgags, några handklovar, dildos och andra gags.
Dom spred ut sina köp på sängen och klädde sedan av mig. Dom prövade varje föremål på mig.
Först så fick jag en stor svart bloogag i munnen med många spännen över hela huvudet. Dom spände fast den hårt som vanligt och bandsedan fast mig i en hogtie med rött rep.
Sedan bytte dom gag till en bollgag men med en panel med en dildo framför. Bollen gick in fint i munnen och panelen skymde munnen helt. Dildon stod ut och Jenny o Isa smekte den och fnissade.
Sedan tog Jenny av sig i bara underkläder. Isa tog fram en gag som såg ut som en betsel med ett hanresk och ögonbindel. Hon fick den på Jennys huvud och spände fast den. Sedan fäste hon Jennys armar bakom hennes rygg med handklovar och samma sak med fötterna. Sedan tog hon handklovar mellan dom så att hon också var fast i en hogtie.
Isa tog nu fram en del handklovar till sig själv. Men först så vred hon mig över på rygg. Sedan tgo hon loss mina ben och band fast dom i sänggavlarna. Hon hjälpte sedan Jenny tills hennes sköte var ovanför dildon på min gag. Dildon fördes försiktigt in tills hennes lbygdläppar nuddade panelen.
Isa drog av mig mina kallingar och mitt stånd for upp i luften. Isa tog av sig sina kjol och sina trosor men behöll sina andra kläder. Hon tog fram bollgagen som jag haft i munnen och tryckte in den i sin mun. Sedan förde hon sina ben under mina och förde samman sina fötter. Hon satte handklovar där så nu var vi fast tillsammans. Hon förde nu lugnt in min kuk i sin fitta till hela den var in. Hon var varm och våt. Hennes muskler masserade kuken när hon rörde sina händer bakom sin rygg och satte handklovar på dom.
Sedan började hon röra sina höfter upp och ner i ökat tempo. Jenny gjorde samma sak. Tillslut var dom som orkaner, i bondage.
Tillslut kom vi tillsammans i en stor gang orgasm. Isa tog loss sig själv, Jennyo och tillslut mig. Kraften i Jennys höfter hade slagit emot mina tänder så munnen värkte och Isa hade slagit i huvudet mot min haka en gång men sånt händer.
Vi tvättade allt och la det i en stor låda med orden: "Rör ej!" på sidorna. Där förvarar vi all våra bdsm grejer.
När Isa gick ut efteråt för att köpa lite fika så drog Jenny ner mig på sängen och kysste mig passionerat. Hennes bröst trycktes mot min bröstkorg och hennes sköte gnidde min halvhårda kuk. Jag fick omedelbart tillbaka mitt stånd och välte över henne. Vi förde snabbt in kuken och knullade hårt och snabbt.
Jag tyckte att hon stönade för mycket så jag tog hennes trosor och tryckte in dom i hennes mun. Hon spottade ut dom och kysste mig och vägrade släppa mina läppar med sina.
Vi var varma och svettades när Isa kom in. Hon drog bort mig och tog tag I Jenny hår. Utskällningen som följde är ej trevlig och ska inte nämnas.
Senare den kvällen sov Jenny på en madrass på golvet och jag smög dit. Vi tejpade för varandras munnar och hade tyst men hårt sex där på madrassen. Vi kunde inte kyssas men tryckte våra förtejpade munnar mot varandra i ett försök.
Jag drog ut kuken och tryckte den varsamt mot Jennys rumpa. Hon stelnade till men slappnade av när ollonet kommit in. Jag var försiktigt och tog det långsamt till hon blev van vid min kuk i hennes anus. Då stönade hon genom tejpen och tryckte sina höfter mot mina i uppmuntran. Jag ökade takten till jag var rädd för att väcka Isa.
Jenny tittade i mina ögon och passionen jag såg smälte bort all blygsamhet. Jag tog i all tvad jag hade för att ge henne an enorm orgasm.
Jag kom men honn var inte riktigt där. Jag var nästan slut så jag masserade hennes bröst och tryckte tejpen mot hennes axlar. Det fick henne över kanten. Hennes rumpmuskler fick spasmer och klämde ut sista droppen av sperma från min kuk.
Jag drog ur mig och lämnade Jenny flämtande där.
Nu var det dags för Isas överraskning.
Hon sov i underkläder men utan täcke. Hon sov djupt och märkte inte när jag band hennes händer och ben med vit rep. Hon märkte inte ens när jag tryckte in en stor röd bollgag och spände fast den.
Jag tog en bild och lämnade henne där i sängen och la mig bredvid en sovande Jenny.
(The end om kommentarerna är dåliga:(
(To be continued om kommentarerna är bra;)
Saturday, June 23rd 2012 - 02:09:04 PM
Name: ängel
Comments:skall sätta mig bakbunden, tejp runt fötterna och bollen i munnen nu i stund, hoppas någon kommer;)
Saturday, June 23rd 2012 - 04:34:02 AM
Name: ängel
Comments:synd;) skriv gärna vad som hände med dig;)
Monday, June 11th 2012 - 12:21:26 PM
Name: Anonym
Comments:Ledsen Ängel men jag ör lite "tied up" nu så jag kommer inte skriva på ett tag. Tillbaka snarmmmnh!
Monday, June 11th 2012 - 06:03:42 AM
Name: ängel
Comments:skit bra:D skriv mer, härligt när de tittar på varandra;)
Thursday, June 7th 2012 - 10:49:34 AM
Name: Anonym
Comments:Jag band Isa igen för säkerhetsskull. Jag tejpade ihop hennes armar och ben. Sedan tog jag en scarf och fick in den i hennes mun och tog en stor tejpbit över det.
Jenny kom över efter en timme ungefär.
Hon hade på sig svarta tights, vit t-shirt, hennes bruna hår gick ungefär ner till axlarna. Jag tryckte handen för hennes mun och brottade ner henne. Hon sprattlade runt en hel del men började lugna sig när hon insåg att det var jag.
Jag tog hennes händer bakom hennes rygg och satte handklovarna på dom. Jag band sedan samman henne ben med rep och lite rep runt bröst en så att dom stod ut.
Jag tog fram min bollgag men Jenny vägrade att öppnade munnen. Jag öppnade hennes gylf och hon började protestera.
Då passade jag snabbt på at köra in bollen i hennes mun. Hennes fylliga läppar såg jättebra ut med bollen i hennes mun. Jag spände åt bollgagen hårt och började smeka hennes kropp.
Hon stretade och svettades men hon började ge efter. Jag kände genom t-shirten hur hennes bröstvårtor stod ut och hennes trosor började bli våta. Jag förde in handen och smekte klitoris. Hon slängde runt med huvudet och försökte protestera. Sedan hörde jag en duns.
Jag vände mig om och såg at Isa hade tagit sig ut ur garderoben men var fortfarande bunden.
Jenny och Isa stelnade till när dom såg varandra. Jenny såg Isa bunden med nerbragna byxor och visade brösten. Isa såg mig fingra Jenny och smeka hennes bröst.
Jag fick in ett till finger i Jenny sköte och hon började stöna igen. Isa stretade inte utan stirrade bara som förhäxad. Jenny började jucka nu så att mina fingrar gick in djupare. Hon flämtade och svettades mycket. Sedan blev hela hennes kropp stel och darade, hon höll andan och fick en enorm orgasm.
Hon sjönk ihop och var uttmatad. Jag tog loss henne och Isa.
Dom gick ut på stan för att köpa lite leksaker...
(Fortsättning följer om kommentarerna är bra)
Thursday, June 7th 2012 - 09:57:25 AM
Name: ängel
Comments:bra skrivet du med Anonym
Thursday, May 31st 2012 - 07:22:37 AM
Name: ängel
Comments:as bra jonas:D speceillt att det började bulta;)
skriv gärna fortsätting typ att jag kommer och ser dig;)
Monday, May 21st 2012 - 06:44:08 PM
Name: Anonym
Comments:Jag väntade tills Isa var ensam och smög sedan på henne. Hon var klädd i strumpbyxor och linne. JAg smög upp bakom henne och den här gången var jag dominant. Hon stönade när jag klämde på hennes bröst:
- Igen?
Jag slog handen för hennes mun och höll fast hennes armar. Hon blev förvånad och började streta men jag var större än henne. Hon slutade streta när jag bad henne att lugna ner sig.
Jag tog fram mina handklovar och satte dom på hennes händer bakom ryggen. Hon testade dom men dom var inte av dålig kvalite. Jag tog av mig mitt bälte och en gummiboll:
- Öppna.
- Ska du binda mig?
- Kan du komma på något annat jag kulle göra med dig nu?
- Inget snällt...
Jag fick in bollen i hennes mun och hon försökte trycka ut den. Jag tog snabbt fram bältet och spände det runt hennes huvud och över läpparna. Jag drog åt så att hennes kinder putade ut. Nu var hon min.
Hennes korta svarta hår var mjukt i mina händer och jag ledde henne till sängen. JAg la ner henne och band henne i en hogtie som den jag var bunden i förra gången.
Jag drog up hennes linne, hon hade ignen bh. Jag smekte hennes hårda bröstvårtor och min andra hand sökte sig till hennes sköte. JAg förde in handen under hennes trosor och kände hennes fuktiga sköte.
Jag förde försiktigt in ett finger, sen ett till, och ett till. Varje gång spände hon sig och stönade. Jag började röra fingrarna in och ut samtidigt som jag klämde på hennes bröst och kysste hennes hals.
Hon andades fortare och började svettas. Efter ett kort tag så skälvde hela hennes kropp av en enorm orgasm.
Hon låg där och flämtade fter andan när jag tog loss bältet och bollen. Jag höll fram kuken. Hon fattade vinken och försökte ge mig en bra avsugning. Det var hennes första och hennes tänder tog i ibland (gör ont som fan kan jag intyga!!!!!) men hon fick till det.
Jag tog loss henne men höll ett varnande finger för munnen:
- Shhhhh, berätta inte om vad som ska hända för Jenny.
- Ska du binda henne också?
- Oooojaaaaa....

JAg skriver fortsättningen om ett. Är lite "fast" för tillfället....
Monday, May 21st 2012 - 01:29:27 PM
Name: Jonas
Comments:En drömsitvation:

Jag är hemma i min lägenhet som ligger i ett tvåvåningshus. Hyreshuset består av 3st lägenheter på vardera våning samt en källare med förråd och tvättstuga.

Jag bor på andra våning och har en tjej i 30års åldern och en äldre dam i 70års åldern som grannar.
På nedervåningen bor det en dam i 50års åldern och 2 äldre par i dom andra.

Jag känner mej rejält sugen på lite bondage, Byter om och tar på mej en svart långärmad tshirt och ett par mysbyxor som jag stoppar ner i strumporna. Vill vara bekvämt klädd när jag ligger bunden.

Att jag var extra sugen på att binda mej denna dag var att jag införskaffat mej ett par nya handbojor, ett par med gångjärn istället för kedja. Jag provar dom först på en hand låser och låser upp sätter sedan ihop båda händerna framför mej och lägger mej på sängen lite. Tar sedan nyckel och låser upp dom. Eftersom dom är av den stela modellen så är det lite pill innan jag får i nyckel men det går bra och efter jag provat några gånger så blir jag riktigt haj på det tycker jag.
Jag lägger sedan fram rep munkavel och även mina fotbojor för börja med min självbondage. Jag funderar lite hur och med vad jag ska andvända mej av men beslutar mej för att sätta på mej fotbojorna till att börja med. Jag sätter fotbojorna runt mina anklar sätter sedan ett hänglås i kedjan mellan bojorna så att den blir lite kortare än vanligt, hämtar en lång länk ur min lilla leklåda och fäster änden i hänglåset. Ställer mej upp och drar kedjan upp mellan benen och drar den runt midjan och sätter ett hänglås bakom ryggen, har sträckt kedjan såpass att jag inte kan stå upp utan att ha benen böjda. Resterande del av kedjan drar jag upp och fäster runt halsen med ett hänglås.
Jag lägger mej på sängen igen och njuter en stund. Fäster handbojorna framför mej igen. Ligger så en bra stund så jag lyckas somna till slut.
Vaknar till av att posten kommer in genom brevinkastet. Jag låser upp hanbojorna och frigör mej från allt utom fotbojorona går runt lite i lägenheten och pysslar,mina fotbojor rasslar runt fötterna.
Tänker att jag får väl göra någon nytta oxå så jag tar av mej bojorna och stoppar tillbaka allt i leklådan men håller i mina gångjärnshandbojor och tänker att jag måste testa dom bakom ryggen en snabbis innan jag stoppar undan dom för denna gång. Jag sätter ena bojan runt handleden och för händerna bakom ryggen och lirkar ihop bojorna. Så härligt att vara bakbojad och med dom bojorna oxå kändes nästan som att vara bunden med rep för det var svårt att röra händerna.
Satt och låg lite på sängen gick och tittade mej lite i spegeln på hur jag var fängslad, det började att bulta innanför byxorna oxå.

Jag gick tillbaka till sängen och fiskade till mej nyckeln som låg på nattduksbordet, började försöka att låsa upp bojorna.
Det visade sej vara helt omöjligt eftersom jag denna gång vänt nyckelhålen från händerna. Gick och tittade i spegeln igen men konstaterade att det var helt omöjliga att låsa upp med nyckelhålen vända uppåt. Att försöka få händerna framför mej genom att dra dom under mej var oxå uteslutet händerna var för tajt ihop för en sådan gymnastisk övning.
Fanns bara en lösning.
Jag måste ha hjälp av någon, frågan är bara av vem.....
fortsättning följer...
Monday, May 21st 2012 - 01:13:12 AM
Name: Jonas
Comments:Ja det hade jag velat, kollat lite hur jag bundit mej och kanske dragit åt knutarna lite så jag verkligen inte kom loss. Och sedan gjort något med mej.
Monday, May 21st 2012 - 12:10:40 AM
Name: ängel
Comments:Jonas hade du velat att personen gjordet något med dig sen då eller;)
Saturday, May 19th 2012 - 02:12:00 AM
Name: Jonas
Comments:Ja det är min dröm att binda mej själv och sedan bli upptäckt.
Saturday, May 19th 2012 - 12:37:34 AM
Name: ängel
Comments:Ja det hade kunnat bli jävligt intressant;)
skriv mer:D
Friday, May 11th 2012 - 01:30:08 PM
Name: Anonym
Comments:Till, ängel
Interesant. Just nu så krånglar mitt internet men jag skriver snart. ;)
Friday, May 11th 2012 - 08:37:59 AM
Name: ängel
Comments:As bra, skriv gärna mer:D
hade med velat bli på kommen, efter att ha bundit mig.

Tänk om jag kommit in och sett dig bakbunden naken med ball-gag i munnen;)
Friday, May 11th 2012 - 04:48:42 AM
Name: Anonym
Comments:Jo jag har en liten självbondage historia som låter som fiction men egentligen så hände den på riktigt.
Min rumskompis var ute på LAN så jag hade lite tid för mig själv.
Bondage time!
Jag tog fram min lilla private låda med lite "utrustning" i sig. Jag hade efter mycket hemlighets makeri köpt en boll gag (en gummi boll som hålls fast i munnen av en läder rem som går bakom huvudet(, om du är ny)).
Jag öppnade munnen och förde in den. Sedan spände jag först fast det löst men bestämde mig för att ta den i hårt istället. Nu plockade jag fram mitt par med handklovar och klädde av mig naken.
Jag låste snabbt dörren och kollade allt innan jag tog på mig handklovarna och "band" mig själv i en huffsad hogtie.
Jag låg där i ungefär en kvart eller så tills jag hörde steg i trappan utanför dörren.
Jag blev helspänd och blev rädd när jag hörde att en nyckel vreds om. Snart gick min rumskompis in i hallen och ropade:
- Hallååå?
Jag försökte liga helt stilla och spela död eller något sånt när jag hörde att min rumskompis hade med sig en kompis!
Jag blev helt skräckslagen, tänkt om dom hittar mig!?
Jag höll på att dö av skam när hon kom in och tände lampan. Hon drog in andan och kompisen såg ut att vilja svimma. hon tittade snabbt runt i lägenheten för att se vem som hade gjort det och drog snart rätt slutsats. Hennes rumskompis var en kille som tyckte om att bli bunden. Hon såg ut att ha en inre kris men lugnade sig lite till slut:
- Har du gjort det...här..varenda gång jag har vart ute med kompisar?
Jag nickade stumt.
Då gick hon och kompisen iväg till köket och började viska till varandra så att jag inte kunde urskilja något. Bara visk visk visk.
Till slut så kom dom in i rummet igen med en helt annan blick. Deras blickar var kåta och giriga.
Nu blev jag liteorolig men samtidigt mycket lugnare. Min förra rumskamrat hade stuckit när han såg mig såhär. Men samtidigt undrade jag vad dom skulle göra med mig. Då berättade hon en sak som fortfarande facsinerar mig:
- Du vet all gånger jag har sagt att jag spelar LAN med kompisarna så ljög jag för dig. Jag gick egentligen ut med Jenny (hennes kompis) och band grabbar.Vi tycker att det är kul och sånt men vi har bara bundit dom sen släpper vi dom. Vill du att vi gör saker med dig?
Hon måste ha varit tveksam om detta drag men mot min egen logik så nickade jag och dom var överallt helt plöstligt.
Jenny började reta mig genom at kyssa min bollgag och slicka den medans Isa (rumskompis) var modigare. Hon drog ner mina kallingar och smekte mitt stånd. Jag började flämta för även om jag runkat i självbondage så glömmer man ofta en faktor. Det ör du som gör det, inte en annan. Skillnaden är stor.
(Förlåt för sidetracks)
Jag började streta lite men tyckte faktist att det var riktigt skönt. Dom fnissade och fortsatte att reat mig med smekningar och annan beröring.
Jag kände att jag var på gränsen och dom verkade känna på sig det (sjätte sinne eller något). Så dom tog en kondom över min kuk och började reta mitt anus med sina fingrar.
Det putade mig över kanten. Jag tror att aldrig innan kom jag så hårt. Jag stretade som tusan som en tsunami av njutning for genom kroppen och kondomen fylldes med min sperma.
Tjejerna tog bort kondomen och tog loss mig.Vi pratade inte, vi bara återgick till det normala.
Dom tänkte nog som jag:
Det där måste vi göra igen!
Men jag undrar hur dom tycker oma tt själva bli bundna?...

Jag skriver om vad som hände sen om ni vill ;)
Thursday, May 10th 2012 - 01:13:50 PM
Name: ängel
Comments:Jo jag kan skriva en,
Detta hände för några år sen, när jag precis börjar self-bondage.

Jag var ensam hemma och bestämde mig för att göra något sånt.

Jag hade en garderop som de inte var mycket saker i så jag tog ut det som var där i.
Tejpade ihop mina ben, och mina händer, men innan dess satte jag tejp för munnen och satte mig i garderopen och fick igen dörren något sånär
Thursday, May 10th 2012 - 04:42:58 AM
Name: Krille
Comments:ingen som har någon self-bondage historia att dela med sig? :)
Tuesday, May 8th 2012 - 10:25:48 AM
Name: ängel
Comments:hada gärna kommit;)
Tuesday, May 8th 2012 - 09:10:44 AM
Name: monica
Comments:åh vad jag önskar att någon kunde komma och binda mina händer och fötter med 100m rep.
Monday, May 7th 2012 - 08:47:48 PM
Name: ängel
Comments:berätta en då:)?
Saturday, May 5th 2012 - 06:20:32 AM
Name: Jonas
Comments:Ok vad skoj det gör jag oxå
Thursday, May 3rd 2012 - 05:49:52 AM
Name: ängel
Comments:jupp jonas jag gör det;)
Tuesday, May 1st 2012 - 04:17:16 AM
Name: Jonas
Comments:Hej
bra historier, finns det några som sysslar med selfbondage?
Tuesday, May 1st 2012 - 01:01:21 AM
Name: krille
Comments:riktigt bra holly, gärna en fortsättning
Sunday, April 15th 2012 - 02:10:40 PM
Name: Holly
Comments:Hans nakna kropp var formad av seniga muskler som vred sig av och an för att göra sig lös från repen som band honom till undersökningsbordet. Han låg med ansiktet nedåt och med hårt bakbundna händer, överkroppen var surrad till bordsskivan med flera varv. Hans ben var särade och fastsatta med spännband längs bordsbenen. På hans penis satt flera elektroder som gick till olika maskiner i rummet.

”Objekt nummer trettiotre”, sade en analytiker i vit rock till sin diktafon medan hans assistent tvingade in en bit skumgummi i fångens mun och band en munkavle över så att hans protester bara blev halvkvävda ljud. ”Vi testar reaktion vid stimulans av anus.”

Analytikern klev fram och tryckte ut en klick glidmedel på sitt handskbeklädda pekfinger, tog tag i fångens skinka och tryckte in fingret i hans anus. Fången skrek ett kvävt skrik i sin hårt spända munkavle och alla hans välformade muskler spändes för att kämpa emot. Men analytikern fortsatte att föra sitt finger med rytmiska rörelser upp och ner i hans anus och trots att fången inte slutade vrida sig och rycka i de starka repen blev hans andetag tyngre.

Efter en snabb blick mot sina mätinstrument sade analytikern. ”Respons positivt, ökat blodflöde till penis. Undersökning fortsätter.” Han drog ur sitt finger och bytte handskar innan han tog fram en större dildo och satte på vibrationen.

”Mmmff!” skrek undersökningsobjektet när den knottriga dildon trycktes in i hans rumpa med en bestämd rörelse. Analytikern spände fast den med tajta remmar så att den inte skulle glida ur och tog sedan ett steg tillbaka.

”Inledning på Mumfords responstest.”

Fången stönade svagt när dildon vibrerade kraftigt mot hans känsliga g-punkt och stimulerade honom inifrån. Han ville inte svara på det förödmjukande testet och försökte hindra vågorna av njutning som började sprida sig från hans anus men trots att han kämpade mot dildons effekter började hans penis reagera och höfterna rörde sig nästan automatiskt för att öka stimulansen. Dildon fortsatte obarmhärtigt att vibrera och det var omöjligt att så emot. Hela hans kropp började darra, ett ofrivilligt stönande kom ut genom hans läppar och han var nära utlösning när en av maskinerna i rummet började pipa och dildon drogs ur honom omedelbart.

”Åtta minuter”, noterade analytikern och gav dildon till sin assistent för att få den rengjord. De båda lämnade rummet. Fången låg ensam kvar på bordet och kände skammen välla över honom. De behandlade honom som ett försöksdjur som de kunde vända och vrida på hur som helst. Han hade inget eget värde för de här människorna. Det enda de brydde sig om var hans kön och vad de kunde göra med det. Han visste vad de höll på med. Prisjägare hade kidnappat honom för hans utseende och kropp, och nu skulle han säljas som slav på marknaden. Han hade hört rykten om slavmarknaden. Rika människor köpte vackra unga människor som sexslavar för att använda helt efter eget behag. Fången skulle bli utnyttjad på alla sätt hans ägare kunde fantisera om, och när de var trötta på honom skulle de göra sig av med honom lika lätt som en omodern kappa.

Efter vad som verkade som en evighet kom analytikern tillbaka, och den här gången knöt han en svart säck över fångens huvud. Ett par starka händer grep tag i hans kropp och höll honom fast medan repen som band honom till bänken lossades. Istället tvingade man ihop hans ben och surrade dem hårt så att han inte kunde röra sig alls. Han lyftes upp på bänken igen och rullades iväg till ett ställe han inte kunde se.

Luften blev kall när okända händer på nytt tog tag om fången och bar hans hopbundna kropp mot ett brummande motorljud. Han hörde flera andra kvävda stönanden och protester, vilket förmodligen betydde att det fanns andra blivande slavar i närheten. Ett kallt galler slog emot hans rygg och han insåg att han blivit lagd på någon slags hylla. Genom en liten reva i säcken såg han att han befann sig i ett lastutrymme med flera rader av hyllor och på varje hylla låg en naken ung man, lika hårt bunden som han själv. Han kunde se några som vred sig och kämpade emot sina rep, andra stönade eller jämrade sig i sina munkavlar och vissa låg bara helt stilla.

Dörren till lastbilen smällde igen och allt blev mörkt. Med ett ryck satte lastbilen igång och körde de bundna kropparna till deras nästa destination.

Fången hade nästan börjat somna när han plötsligt kände en hand gripa tag om hans pung och klämma till. Han skrek rakt ut i munkavlen och försökte sparka med sina hopsurrade ben för att komma bort från det smärtsamma greppet.

Ett skratt hördes i mörkret. ”Bäst att du är tyst. Varor ska inte ge ljud ifrån sig.”
Handen släppte hans pung, men istället började ännu fler händer treva över hans kropp. De klämde och smekte överallt, och fången insåg med ökande förtvivlan att han inte kunde göra något för att stoppa dem från att utnyttja honom. Händerna letade sig fram till hans könsdelar. Två fingrar stoppades in i hans anus och rörde sig upp och ner medan andra händer grep tag om hans kuk och började smeka den. De lekte med hans förhud, gned penisroten och fingrade på toppen. Fången försökte värja sig, men han kunde inte röra varken händer eller ben. Det enda han kunde göra var att vrida sig av och an, men händerna fanns överallt, över hela hans kropp och drev honom till ett njutningsfyllt vansinne. Han gav ifrån sig ett svagt jämrande och kände hur hans muskler spändes och höfterna lyftes för att välkomna smekningarna.

Fången förbannade sin kropp för att den förrådde honom för de här människorna som utnyttjade honom när han var hjälplös, men den ständiga stimulansen hindrade honom från att tänka klart. Händerna började röra sig snabbare och gned hans könsdelar allt intensivare. Fingrarna inne i hans anus grävde sig djupt in i honom. Plötsligt började hans kropp skaka, ett djupt stön byggdes upp i hans hals och han var en millisekund från orgasm. Då drogs händerna bort och med ett skratt försvann de från hans sida. Fången fick ligga med bultande kropp och värkande stånd, medan han frustrerat hörde en annan blivande slav ge ifrån sig högre stönanden.

Skriver mer om ni gillar det.
Saturday, April 14th 2012 - 02:41:14 PM
Name: Jacob
E-mail address: jacob@yahoo.com.br
Homepage URL: http://iwer.kilu.de/testosterone/testosterone-levels.html
Comments:Our partners :
online pharmacy india is about online pharmacy india... norman imitrex is about norman imitrex... Hey I found your page while surfing the web, just figured to say nice site! Webmaster of our site
Friday, April 6th 2012 - 07:49:47 AM
Name: Jonas
Comments:Jag lät mej ligga bunden inatt. Vanliga polishandbojor bakom ryggen, och fötterna var bundna med rep och fastbundna i sänggaveln.
Thursday, March 15th 2012 - 04:51:50 AM
Name: ängel
Comments:typ det ringer på dörren, man öppnar då blir man omkull knuffad, känner att någon förbak ens armar och binder dem och man får en munkavel i munnen och benen ihop bundna;)
Monday, March 12th 2012 - 05:43:43 AM
Name: ängel
Comments:Ja fy fan det hade var än bättre jonas:D
bak bunden hårt;)
Monday, March 12th 2012 - 05:33:38 AM
Name: Jonas
Comments:Ja eller leka att man är kidnappad eller bunden vid ett rån eller något.
Monday, March 12th 2012 - 02:41:24 AM
Name: ängel
Comments:Ja indienar och cowboygs hade vart kul;)
binda varandra, när man tog någon till fånga;)
Sunday, March 11th 2012 - 11:23:35 AM
Name: Jonas
Comments:Ja inte helt lätt. Men jag brukar göra som en snara binder sen repet från händerna ner till fötterna. Och sen drar jag åt det repet med fötterna. Blir ju inte så tajt hogtie men bättre än inget.Går även om du har ett långt rep att vika det på mitten fäst sedan dom båda ändarna i ett dörrhandag eller liknande. Trä sedan i händerna i öglan som du gjort innan och sen är det bara börja snurra in händerna tills repet är slut. Försök då att lirka loss repet från dörrhandtaget och trä in det i det andra repet som är bundet runt händerna. Det är ju svårt att få till en hogtie så men ett bra sätt att bakbinda sej själv på. Jag skulle vilja leka indianer och få bli bunden vid en totempåle,
Sunday, March 11th 2012 - 07:54:52 AM
Name: ängel
Comments:Det är det svåra tyvärr, har inget bra tips:/
Thursday, March 8th 2012 - 11:54:18 AM
Name: krille
Comments:hej!
Tack för tipset! Men hur liksom gör man för att ex binda sig själv i en hogtie utan handbojor? Benen går lätt att binda + munkavle ögonbindel, men armarna?
Thursday, March 8th 2012 - 07:31:18 AM
Name: ängel
Comments:Ja det har jag krille:)
Ta vilka rep som helst, eller ta tejp, helt gaffa-tejp den är grym:)
den kan du ha till mun-kavel, händer med mera:)
Thursday, March 8th 2012 - 05:28:24 AM
Name: krille
Comments:Har någon lite tips på self-bondage tekniker och vad man kan använda för matrial från hemmet? har tyvärr inga hand/fotbojor,
Wednesday, March 7th 2012 - 01:10:20 PM
Name: mj91
Comments:Om ni är intreserade av en community om bondage mm kan jag tipsa om darkside.se helt svensksida med mycket roligt...
Wednesday, February 29th 2012 - 08:30:28 AM
Name: Karl
Comments:Anden till Karl: Du har kallat mig och du ska få en önskning.
Karl till Anden: Jag önskar att jag kunde få vem jag vill att binda mej bara genom att tänka på det!

Ah, det är en fin önskan.
Tuesday, February 28th 2012 - 08:53:52 AM
Name: ängel
Comments:Låter nice jonas;)
det dumma med att binda sig själv är som du skriver jonas att tänk om man inte skulle komma loss, samt att man inte kan binda så hårt:(
Tuesday, February 28th 2012 - 06:35:03 AM
Name: Jonas
Comments:Provade i helgen att sätta på mej gångjärns bojorna , fast bara framför mej och då med nyckelhålen vända nedåt. Det var ju faktist ganska enkelt att ta sej upp. Har inte vågat prova bakom ryggen ännu. Skulle vilja prova med händerna bak på ryggen och nyckelhålen vända uppåt och ha handflatorna vända från varandra. Då behöver man nog inte ens fundera på att komma loss ensam.
Jag vill vara ganska lättklädd när jag är bunden, t-shirt och mysbrallor eller långkallingar.
När jag band mej i helgen så band jag mej med en 25meter lång vit flagglina köpt på ullared. Jag vek den dubbel och började binda ihop fötterna och fortsatte med knäna och upp runt axlarna och så avslutade jag med några varv runt kroppen. Händerna hade jag framför mej i mina polishandbojor med kedja.
Gillar även att ha munkavel och ögonbindel, brukar ha en lte tjockare strumbyxa som jag har både som munkavel och ögonbindel.
Tycker det är helt underbart att vara bunden hårt.
Tuesday, February 28th 2012 - 03:55:32 AM
Name: ängel
Comments:du lekfull säg hur du binder dig då:)?

Band mig själv idag, as nice.
Tog ett tyg-stycke som munkavel, hårt med så klart.

Tejpa ihop mina fötter och sen lår, men denna gången satte jag fast händerna emd hal-klovar fram;)
Sen la jag mig i sängen på mage,
Låg där ca 35 min innan jag kom loss, fick allt kämpa.
Thursday, February 23rd 2012 - 01:42:41 PM
Name: Grabben-Lekfull.
Comments:Sköna historier om selfbondage, men Jonas de är inte så svårt å komma loss ur gångjärns handbojorna på egen hand, jag har låst fast mig själv i dom minst hundra gånger å alltid kommit loss, men va observant på åt vilket håll du får nyckelhålen, får du dom åt fel håll då är du nog rätt körd :-) hehehe men ha dom åt rätt håll så kommer allt att gå bra, för du verkar ju va van å ligga fast låst ett tag så du kommer lätt att ha tid och komma loss..

Blir värre om du får nyckelhålen åt fel hål, de har jag tyvärr fått 2 gånger båda gångerna har jag använt ögonbindel och gamblat om jag ska lyckas att få dom rätt,kan ju bli några ödes timmar då när man inser man har vänt domåt fel håll ;-)....
Thursday, February 23rd 2012 - 11:15:48 AM
Name: Ängel
Comments:Låter nice Jonas;)
Har du inge munkavel ?
En stol är en favvis för mig med;)
Men 8 timmar? jag fixar 30 min sen är det jobbigt:P

Har du massa kläder på dig eller är du lite lätt klädd?:)

Gillar att ha tyg i munnen,
Har en liten trasa som är perfekt att stoppa in i munnen, binder händerna på ryggen och tejpar ihop benen sen lägger jag mig i sängen;)
Wednesday, February 22nd 2012 - 01:44:04 PM
Name: Jonas
Comments:Jag brukar binda mej med rep till fötter och handbojor till händerna, ibland även fotbojor till fötterna. Jag har 2par handbojor av polismodell ett par med kedja och ett par med gångjärn. Dom med gångjärn har jag dock aldrig vågat prova när jag varit ensam är lite rädd att jag inte kommer åt låset. Men dom andra är ganska väl andvända jag binder fötter och knän med ett långt rep och så sätter jag ofta händerna bakom ryggen i handbojor. Har som längst legat bunden en natt ca 8timmar annars brukar det bli någon timma eller 2. Tycker också om att sitta bakbunden på en stol med fötterna hårt bundna vid stolsbenen eller ihop bundna och uppdragna under stolen.
Wednesday, February 22nd 2012 - 09:51:55 AM
Name: ängel
Comments:okej har 1 jag gjorde rätt nyligen self bondage.

Denna utspelar sig i badrummet.
Jag fick en sån känsla igen, jag ville bara bunden så jag tog av mig nästan alla kläder och gick in i badrummet, tejpa ihop mina fötter, sen även vid knäna ville vara hjälplös, tog fram min ball-gag och stoppade i munnen, tog mina hand-klovar och satta fast mina händer på ryggen och la mig på golvet.
Jag tänkte undra vad som hade hänt om någon hade kommit och sätt mig där;)
Wednesday, February 22nd 2012 - 03:09:05 AM
Name: krille
Comments:lite self-bondage historier vore trevligt, ängel och jonas :)
Tuesday, February 21st 2012 - 02:41:08 PM
Name: ängel
Comments:visst, jag kan skriva:)
self bonddage eller med andra;)
Tuesday, February 21st 2012 - 04:39:53 AM
Name: Karl
Comments:Kan vi få lite fler hisrorier hit! Det börjar bli ett tag sedan man läste något nytt!
Sunday, February 19th 2012 - 11:58:42 AM
Name: ängel
Comments:Jag ha lite tips, men får med binda mig själv ibland:/
ÄR fan svårt ändÅ:/
Har du några tips om hur du binder dig jona`s?
Wednesday, February 15th 2012 - 04:01:38 PM
Name: Jonas
Comments:Jag vill oxå bli bunden, bakbunden med munkavel. någon som har tips på hur man får någon att binda en, har snart testat allt, börjar ledsna på självbondage lite.
Tuesday, February 14th 2012 - 07:31:14 AM
Name: Grace
E-mail address: grace@yahoo.ca
Homepage URL: http://opravystrech.wz.cz/testosterone/testosterone-medication.html
Comments:Our partners :
zithromax 1g is about zithromax 1g... percodan at low prices is about percodan at low prices... It's cool!.. This is great work and it is good to meet you all. Webmaster of our site
Thursday, January 26th 2012 - 03:22:37 PM
Name: Karl
Comments:Jag gick up till övertsa lägenheten efter några dagar. Kvinnan var frisk och visade in mej och tjejen. Vi bad att bli bundna tillsammans.
Hon höjde ögonbrynen lite men gick och hämtade en del rep och sa att vi skulle säta oss ner med ryggen mot varandra.
Hon la våra armar på våra ryggar och band tajt ihop dom. Sedan band hon ihop våra ben. Inte mina och hennes tillsammans utan för sej.
Hon undrade vilken munkavle vi ville ha. Jag ville ha en boll gag och hon ville ha en stor scarf.
Kvinnan fick en lite elak glimt i ögat när hon kom tillbaka. Jag öppnade munnen och hon la in bollen och spände fast den. Sedan stoppade hon in en scarf i tjejens mun och la en till scarf över den.
Sedan gjorde hon något nytt.
Hon förde scarfens ändar genom spännet på boll gagen. Så on jag böjde det minsta på huvudet skulle både hennes och min munkavle bli tajtare!
Sedan band hon för våra ögon med två scarfar.
Men jag kunde se lite igenom och tjuvkikade på nästa person med bondage behov.
Hon var en medelålders kvinna som var i god form. Hon la sig ner i mage och ville ha en riktigt tajt hogtie. Det fick hon. Kvinnan band åt tajtare än vad hon gjort på mej och lite till. Medelålders kvinnans fötter rörde händerna och hennes armbågar rörde varandra.
Kvinnan ville att hon skulle ha en stor boll gag och en läder ögon bindel.
Medelålders kvinnan höll med.
Kvinnan kom tillbaka med en stor bollgag med många spännen och en inbygd ögonlap av svart läder.
Hon tryckte in den i munnen på den medelålders kvinnan som såg nöjd ut. Jag fick värk i käken bara av att titta på! Så stor va den att det var ett under för mej att kvinnans mun var så stor!
Hursomhelst...
Kvinnan drog åt alla spännen och drog sedan ett till rep från harneset för boll gagen till fötterna och drog åt.
Nu var hon riktigt tajt bunden och kunde knappt röra sig alls och kunde bara stöna.
Kvinna såh att jag tjuvtittat och tejpade nu för mina ögon.
Lite privacy kam man ju ha: sa hon.

JAg ska ta en liten paus nu men jag är nog snart tillbaka:)
Tuesday, January 24th 2012 - 12:28:51 PM
Name: krille
Comments:karl! du skriver grymt! skulle gärna vilja höra mer
från dig, kanske lite längre?
Sunday, January 15th 2012 - 01:01:18 PM
Name: Karl
Comments:Jag väntade med att gå till tjejens hus tills tre dar senare. Då tog jag bussen och gick en bit till hennes lägenhet. När jag ringde på dörren så öppnades det direkt. Hon tittade på mej inbjudande. Hon hade på sej ett rosa linne och tajta svarta jeans.
Hon drog in mej och kysste mej:
-Jag vill binda dej Karl.
-Vad du vill.
Jag tog av mej skor och jacka och följde med henne till köket. Över govlet låg det rep, sjalar, scarfs, två handklovar, en boll gag och några skärp.
Jag gick ner på knä och la armarna på ryggen. Hon hämtade handklovarna och satte på dom. Sedan la hon mej på rygg pch jag såg när hon spände ihop mina ben med bälten. Sedan tog hon det andra paret hanklovar och satte ihop fötterna.
Hon flippade mej till mage och band samman handklovarna med lite rep så nu låg jag i en hogtie.
Hon rotade runt lite innan hon kom tillbaka. Hon tryckte in en scarf i min mun och band sedan en scarf över den för att hålla mej tyst. För säkerhetens skull så band hon en sjal över mina stönande läppar så att jag bara kkunde stöna. Efter det så märkte jag att hon knäppte upp mina byxor och drog ut min kuk. Jag var inte styv förut, men nu blev jag det!
Hon rörde sin hand up och ner och kysste min hals. Efter ungefär tjugo minuter kände jag att jag närmade mej.
Hon tog fram en kondom och satte den på min kuk. Sedan fortsatte hon att smeka den i samma långsamma takt.
Efter ytterligare fem minuter kom jag.
Det var underbart att få orgasm medans jag var bunden.
Hon tog loss mej och sa:
-Din tur.
Jag tog en massa rep och band hennes arma tillsammans bakom ryggen. Sedan gjorde jag en bra tie. Lite rep runt magen så att hon inte kunde röra alls på armarna. Sedan band jag samma hennes fötter, knän. Och slutligen händer och fötter.
Jag tog mu hennes boll gag och hon öppnade villigt munnen. Jag fick in den och spände åt den HÅRT.
nu ner hon låg där så började jag smeka hennes bröst och mellan benen. Hennes reaktion var att bli våt genom jeansen och hård bröstvårtor från första minuten.
Sedan tog jag en dildo, knäppte up jeansen, körde in den i fittan och drog på henne brallorna.
För att vara säker gjorde jag en croth tie också.
Nu när jag skriver det här är hon i sitt kök och försöker komma loss medan jag sitter vid hennes dator.
Nu måste jag gå, jag har henne och hela eftermiddagen på mej...
Thursday, January 12th 2012 - 12:20:34 PM
Name: krille
Comments:bra skrivet karl! Keep up the good work! :)
Wednesday, January 11th 2012 - 01:04:03 PM
Name: Karl
Comments:Jag hade tänkt att gå upp til den översta lägenheten men när jag var på väg kom den asiatiska tjejen ner och sa att kvinnan va sjuk.
Jag föreslog att vi gjorde något tillsammans. hon kysste mej och undrade om jag menade sånt.
OOOO JA!
När vi kom in i min lägenhet så tog jag fram mina rep och hon tog fram ett par hanklovar från sin handväska. Hon hade på sej en lite tajt blå tshirt, korta svarta shorts och regnbägsfärjade långstrumpor. Hon satte sej på sängen och la händerna på ryggen utan at bli ombed.
Jag band samman hennes händer och armar så gott jag kunde. Sedan så började jag fingra med hennes välformade bröst. Hon blev kåt i rösten och sa att hon var villig att ge mej en avsugning.
Så jag knäppte upp byxorna och höll fram snoppen. Hennes lilla mun slöt sej om den och jag fick fullt stånd. hon märkte det och började försiktigt att suga. Men jag ville ha mer, jag tog tag i hennes huvud och tvingade henne att gå djupare på den. hon hostade inte eller grät inte. Hon bara stönade medans hennes fitta blev så våt att det droppade.
Jag kom i hennes mun. Hon höll kvar det i munnen till jag drog ut en kondom som hon spottade ut allt i. hon fick skölja munnen med lite vatten sedan fortsatte vi.
Jag tog fram en gul scarf, gjorde den till en boll och bad henne att öppna. Det gjorde hon. Sedan hämtade jag en svart scarf och knöt en bra nut på dens mitt. Jag band den mellan hennes läppar. Munkaveln var tajt så nu kunde hon bara stöna.
Jag smekte hennes bröst och fingrade henne där nere. Hon älskade det och stönade ljudligt. Efter ett tag började hon svettas. Jag satte mej på sängen med henne ovanför min styva kuk. Den gled lätt in i hennes fuktiga sköte. Det var mycket varmt och ganska trångt.
Jag hjälpte henne att få upp takten till vi höll på för fullt. Vi knullade och vi knullade tills vi båda kom i en enorm orgasm!

Jag band loss henne och sa hejdå.
Hon lämnade dock en lapp med en inbjudan till sin adress.
Spännande!
Wednesday, January 11th 2012 - 08:19:53 AM
Name: Smullen
Comments:Hon hette Hanna och var som vanligt ensam hemma. Hon var flitig på bloggen och visade ofta sina läsare vad hon mest av allt önskade. Hon låg på mage med glittriga ögon och vinkade med sina små vita sockar som syntes när hon böjde fram fötterna mot kameran. Hanna höll även ett gäng med scarfs framför kameran och lekte med det vita nylonrepet som hon tagit från pappas båt. Jag läste texten hon lade upp: Min högsta önskan ikväll är att någon kommer hit och smyger upp bakifrån och låtsas övermanna mig och binder fast mig i sängen. Snälla…
Jag sprang över till min granne så fort jag kunde och smög in till hennes rum. Jag drog ut kontakten till datorn samtidigt som jag släckte ljuset i taket. Hon blev faktiskt överraskad och jag hoppade kvickt upp på sängen och satte mig på hennes ben. Hon började protestera men jag tog tag i armarna och böjde dem bakåt och med en snabb knop så satt händerna fast bakom ryggen. Jag tog trasan jag haft med mig och tryckte in den i hennes mun och knöt fast ett rep med en knut i munnen och runt hennes huvud. Nu var hon lagomt tyst och jag konde koncentrera mig på de mjuka fossingarna som jag enkelt böjde upp och satte fast framför mig mig så jag själv blev inlåst i hennes hogtie. Med hennes små fötter i vita mjuka bomullssockar mot min mage så började kittlingen. Jag funderade på att ta av henne sockarna men tänkte att det blir nog bättre om hon får svettas lite först.
Monday, January 2nd 2012 - 05:11:10 AM
Name: JW
Comments:"Pling"

Jag sträckte mig upp efter mobilen som låg på nattduksbordet och slog på telefonen smset som hade kommit var från Emma. Emma var en typisk "girl next door" blont hår, fasta bröst och en underbart sexig kropp. Emma brukade smsa mig när hon var leksugen och det var precis det hon var nu ikväll klockan var ungefär 19.30 när jag började läsa smset.

"Hej snygging vill du ha lite kul ikväll? Jag är ensam hemma och ligger här helt själv i källaren, jag ligger här i min ribbstickade polotröja och mina sockor. Helt naken under polotröjan och min kropp bara skriker efter dig, jag sätter på mig mina handbojor nu och knyter en ögonbindel för ögonen och lägger mig i sängen och väntar på att du ska komma till mig. Puss"

Jag blev alldeles varm i bröstet när jag läst klart och jag var redan väldigt upphetsad. Så jag klädde på mig lite snabbt och hoppade på cykeln. Det tog ungefär 10 minuter för mig att komma till Emma. Jag smög ner till källardörren som hade en egen ingång och kände på dörren, den var öppen och jag smög in och låste efter mig försiktigt så Emma inte skulle höra mig.

När jag gick in i rummet så såg jag henne ligga där på sängen endas iklädd sin tjockapolotröja och sockor. Hon hade handbojorna på sig och låg och smekte sig själv samtidigt som man hörde hur bojorna rasslade mot hennes handleder, jag gick fram till henne och la min hand för hennes mun och sa sluta genast upp med det där, Mmmphh sa hon och fnittra busigt bakom min hand.

Jag tog av henne handbojorna och beordrade henne att lägga händerna bakom ryggen istället, jag knäppte fast bojorna lite hårdare så hon stönade till. Inte så hårt. Jag som bestämmer nu sötnos sa jag och kysste henne på halsen samtidigt som jag hade två fingrar i henne.

Jag fortsatte att ta på henne och hon stöna bara högre och högre. Du ska få munkavle nu Emma sa jag.

-Åh vad ska du göra med mig spelade hon och skrattade, är jag din fånge nu?

- Ja det är du sa jag och jag tänker inte släppa loss dig på länge. Tyst nu. Och jag knöt fast en tjock blommig sjal för hennes mun, Mmmppphhhh... Var det enda som hördes från Emma nu.

Jag la ner henne på rygg och tog av ögonbindeln hon kollade på mig och blinkade det märktes att hon njöt att varje sekund av att vara bunden och helt hjälplöss. Jag vände på henne så jag låg bakom henne och fortsatte att ta på henne över hela hennes underbara kropp. Hon vände på huvudet och tittade lite vädjande på mig efter ett tag, jag tog av henne munkavle och lät den hänga runt hennes hals.

-Vad är det sötnos?

-Jag är så himla kåt nu, jag orkar inte ligga bunden nå mera, snälla ta av mig handbojorna nu. Jag vill rida dig.

-Inte en men du ska få sa jag.

-Dumma.

-Jag känner mig stygg idag och ska retas med dig länge sa jag och tog på henne munkavlen igen. Mmmppphhhh... Var det enda som lät bakom sjalen som tystade hennes läppar.

Jag reste mig upp och gick ut för att lufta ett tag, när jag kom in igen hade Emma vänt sig om så hon låg och kollade på mig och såg vädjande ut, hon var verkligen vacker där hon låg i sin tjockapolotröja, sockor och bakbunden av handbojorna och sjalen för munnen. Jag gick fram till henne och kysste hennes hals och viskade i hennes öra.

-Nu ska jag ta det jag vill ha av dig, så jag sätter på dig ögonbindeln igen nu. Mmnnmmmeemmppphh... Var det enda jag fick till svar. Jag knöt fast ögonbindeln på henne och vände henne på rygg.

Stönande Mmmmppphhh... Var det enda som kom från Emma där hon låg bunden med hårt knäppte handbojor och en tjock sjal för munnen.
Thursday, December 15th 2011 - 04:29:12 PM
Name: ängel
Comments:Jag kan skriva om en sak som hände för något år sen.
Mitt ex, men tjej då, gillade att bli fast bunden, ngåon gång om dagen inte bara sexuellt syfte, även fast det blev så ibland.
Men denna gången hade hon en kompis med sig hem, en kompis med rätt stora bröst;)

Så när de både kom innan för dörren så frågade min tjej mig om inte jag kunde binda henne och hennes kompis:
Hennes kompis hade aldrig blivit det förr, men vile gärna testa att känna sig maktlös. Jag fråga om de var lämpligt, och de båda svarade ja.

Min tjej säger "bind mig först så hon kan se hur det går till" Min tjej tar av sig sina byxor så hon enbart ligger o hontpants;)
Sen ställer hon sig på knä i sov rummet och lägger händerna på ryggge, och ajg binder fast dem med, lika så runt fötterna, för munnen hämtar jag vår gag-ball och kompis frågar driket "Vad är det"
"Det är en gag-ball, man stoppar den i munnen, så man inte kan prata, bara stöna" svarar hon coh flinar.

Efte jag bundit min tjej så tittar vi på henne, hon är rätt söt faktiskt;)
Min kompis säger "Jag vill med bli bakbunden, men jag jag gå tejp över munnen?"
"Ja visst svarar jag"
Kompis sätter sig jämte och lägger händerna på ryggen, hennes bröst guppar till när hon sätter sig hastigt.

Jag bakbinder hennes händer och fötter och tejpar för hennes mun, nu sitter de båda och låter "Mmmmmmhhhmhmhm"
Härligt säger jag;)

Tuesday, December 13th 2011 - 04:28:49 AM
Name: Sandra
E-mail address: Hej123412344@hotmail.com
Comments: Oj gjorde fel med min email på min förra kommentar. Den är hej123412344@hotmail.com
Sunday, December 11th 2011 - 08:52:33 AM
Name: Sandra
E-mail address: Hej123412344
Comments:Hej kan någon skicka till min email några upplevelser om bondage som ni har haft
Sunday, December 11th 2011 - 08:45:28 AM
Name: Karl
Comments:Dagen efter att jag hade gått upp till överts lägenheten gick jag upp igen. Jag knackade på och hon öppnade igen. Hon visade in mej i samma rum som förut. På en stol satt en äldre kvinna med en ögonbindel och tejp för munnen. Bredvid henne låg den asiatiska tjejen från igår.
Kvinnan pekade bredvid tjejen och jag lade ner mej. Tjejen fick sina ben tajt sammanbundna och armarna bundna i kors bakom ryggen. Kvinnan väntade dock med munkavlen och började binda mej efter att jag frågat om hon kunde binda mej i en stol istället och det gjorde hon.
Hon band varsit ben till varsit stolsben och mina händer bakom min rygg.
Hon gjorde sedan en konsting sak. Hon tog lite rep och band det under stolen så a tt om jag fick loss armarm så var armarna ändå säkra bakom min rygg.
- Vad vill du ha för munkavle den här gången.
- Scarfar och tajp blir bra tack.
Hon försvann en stund och bad mej att vänta. Hon kom tillbaka med en boll till tjejen som hon tryckte in den i. Hon feste den så hårt bakom huvudet på henne att kinderna putade up.
Sedan hämtade hon tre scarfs och en tejprulle. Först tog hon en scarf i munnen på mej. Sedan tog hon en till scarf över den och knöt fast den. Sedan tog hon en stor bit tejp över det. Den sista scarfen använde hon som ögonbindel.
Thursday, December 8th 2011 - 12:39:43 PM
Name: Karl
Comments:Vore fint med lite fler histirier här med tanke på jul och allt sånt:)
Thursday, December 8th 2011 - 12:28:27 PM
Name: ängel
Comments:Ja karl fortsätt bara:)
Tuesday, December 6th 2011 - 08:30:44 AM
Name: Karl
Comments:Fortsättning:

Jag gjorde som lappen sa och gick upp till översta lägenheten innan fem på efter middagen och knackade på dörren. Efter en stund öppnade en kvinna som var lite över tretti och tittade ut. Jag visade henne lappen.
Hon log och släppte in mej. Jag började känna mej lite pirrig och så och så sa hon:
- Ner på mage.
Jag lade mej på mage och drog händerna bakom ryggen utan att bli tillsagd. Hon tog from rep från någonstans och band ihop mina händer och mina armbågar. Sedan band hon ihop mina ben och band sedan mina vrister till mina fötter:
- Kan du göra det mindre tajt?, frågade jag.
- Nu är det precis lagom dags för en munkavle.
Hon tog fram en riktig boll och tryckte in den i min mun. Hon knöt det bakom mitt huvud som ett skärp och sa:
-Jag kommer och släpper dej om en timme.

Jag testade repen men hon visste vad hon gjorde, jag var fast. Bollen var stor men jag kunde inte få ut den alls för den satt fast hårt.
Det knackade på dörren och jag stelnade till. Tänk om någon såg mej såhär!? Vad skulle man tro!?
Hon släppte in en liten korthårig asiatisk tjej som var ganska söt med solbränna. Hon blev förvånad när hon såg mej men lade sej ner bredvid mej och la sina händer på sin rygg.
Kvinnan började binda hennes armar med blått rep på samma sätt som jag var bunden. Hon band tjejens ben ihop tajt och nu var vi båda bundna i en hogtie var.
Kvinnan tog fram två par scarfar och tryckte in en i tjejens mun, knöt en knut i mitten på den andra och band den över tjejens mun. Hon tog dom två sista och gav oss ögonbindlar.

Dörren knackade igen och hon band en till med bondage behov.
Jag kan skriva mer om ni vill!
Tuesday, December 6th 2011 - 08:01:32 AM
Name: Karl
Comments:Fortsättning:

Jag gjorde som lappen sa och gick upp till översta lägenheten innan fem på efter middagen och knackade på dörren. Efter en stund öppnade en kvinna som var lite över tretti och tittade ut. Jag visade henne lappen.
Hon log och släppte in mej. Jag började känna mej lite pirrig och så och så sa hon:
- Ner på mage.
Jag lade mej på mage och drog händerna bakom ryggen utan att bli tillsagd. Hon tog from rep från någonstans och band ihop mina händer och mina armbågar. Sedan band hon ihop mina ben och band sedan mina vrister till mina fötter:
- Kan du göra det mindre tajt?, frågade jag.
- Nu är det precis lagom dags för en munkavle.
Hon tog fram en riktig boll och tryckte in den i min mun. Hon knöt det bakom mitt huvud som ett skärp och sa:
-Jag kommer och släpper dej om en timme.

Jag testade repen men hon visste vad hon gjorde, jag var fast. Bollen var stor men jag kunde inte få ut den alls för den satt fast hårt.
Det knackade på dörren och jag stelnade till. Tänk om någon såg mej såhär!? Vad skulle man tro!?
Hon släppte in en liten korthårig asiatisk tjej som var ganska söt med solbränna. Hon blev förvånad när hon såg mej men lade sej ner bredvid mej och la sina händer på sin rygg.
Kvinnan började binda hennes armar med blått rep på samma sätt som jag var bunden. Hon band tjejens ben ihop tajt och nu var vi båda bundna i en hogtie var.
Kvinnan tog fram två par scarfar och tryckte in en i tjejens mun, knöt en knut i mitten på den andra och band den över tjejens mun. Hon tog dom två sista och gav oss ögonbindlar.

Dörren knackade igen och hon band en till med bondage behov.
Jag kan skriva mer om ni vill!
Tuesday, December 6th 2011 - 08:01:31 AM
Name: Ängel
Comments:Härligt karl mer:)
Saturday, December 3rd 2011 - 04:22:01 PM
Name: Karl
Comments:Hej jag har en liten självbondage story som jag vill dela med er.
Jo för ett tag sen så var jag som förväntat kåt på att bli bunden. Men jag har ont om rep och sånt så jag tog det jag hade.
JAg klädde av mej till jag bara hade kallingarna på. Sedan tog jag fram mitt bälte, skärpet till min morgonrock, skärpet till min förra morgonrock (lite konstigt jag vet men man får ju improvisera ibland)
Jag tog först och satte på mig bältet precis över knäna och spände åt. Sedan tog jag fram min förra morgonrocks bälte. JAg jgorde först en knut, en knut till och en knut till på mitten tills jag hade en hyfsad boll. Jag tryckte in bollen i munnen och knöt fast den bakom hovudet. Nu tog jag min nuvarande morgonrocks skärp och knöt ihop mina ben och sedan mina händer i en hyfsad hogtie.
Jag hade precis lagt mej till rätta när jag blev nervös, hade jag glömt något? JAg hade inte kollat så mycket men jag lugnade mej och rädslan ersattes utav ett lite pirrigt lugn. JAg njöt i ungefär en kvart eller så när jag hörde att det knackade på dörren.
- Jävlar!
Det var jag tänkte för jag hade råkat lämna dörren olåst. Lyckligtsvis så var det min kompis Celine. Hon bara stängde dörren och gick till min stora lättnad.
JAg tog mej loss men hittade en lapp på köksbordet:
"Kom upp til översta lägenheten imorm innan fem på eftermiddan så får du mer"
så får du mer, lät lite suspekt men jag tänkte pröva det.
Och det får bli fortsättningen.
Thursday, December 1st 2011 - 07:56:01 AM
Name: Chance
E-mail address: chance@gmail.com
Homepage URL: http://rejano.sufx.net/ionamin/ionamin-weight-loss.html
Comments:Our partners :
tripak is about tripak... periactin cat is about periactin cat... Wow! Well done! If this was, like, an assessment or something, i'd sure give you guys full marks!! our site master.
Tuesday, November 29th 2011 - 01:17:58 PM
Name: micke
Comments:Skriv gärna mer anonym
Saturday, November 26th 2011 - 02:40:05 PM
Name: Anonym
Comments:Jag skriver en fortsättning om ni vill!
:)
Friday, November 25th 2011 - 12:56:38 PM
Name: Anonym
Comments:Jag skriver en fortsättning om ni vill!
:)
Friday, November 25th 2011 - 12:56:37 PM
Name: Anonym
Comments:Hanna vaknade och band loss Kristina som log mot henne och sa:
- Kan vi inte göra om det där?
- Senare.
Dom åt frukost, sminkade sej ochklädde på sej. Sedan samlade dom ihop bondage grejerna I Hannas bag och gick in i vardagsrummet. HAnna sa:
- nu kan du få binda mej för igår.
- Nice!
Kristina bad Hanna att ligga ner med händerna på ryggen. Kristina band samman Hannas armar och satte sedan hennes ben i skäddar stälning och band ihop dom. Sedan tog hon Hannas boll gag och sa efter att ha gett Hanna ögonbindel:
- Gapa stort.
Hanna gapade och Kristina tryckte in bollen och knöt fast snöret HÅRT.
- mm mnh.
- Jag gillar den också.
Kristina band fast Hannas nacke med beneb så att hon satt där ihopkurad. Kristina sa:
- Ta dej loss på en time så får du binda mej.
Hanna tog sej loss på femtioåtta minuter.
nu skulla Kristina bli bunden. HAnna sa åt henne att vänta i sin säng med benen upp i luften naken. Kristina sprang ivrigt iväg till sitt rum. Hannas tog med sej bagen och klädde av sej naken innan hon gick in. Kristina låg som hon ville och HAnna kände lusten krypa ignom sin kropp. Hon tog from repen och band Kristina händer vid sängposterna och höger fot vid höger hand, och vänster fot vid vänster hand. Hon tog sedan fram en scarf som hon knycklade ihop och tryckte in i KRistinas mun, hon tog fram en större scarf och gjorde en knut i mitten som hon satte i Kristinas mun och knöt fast. Och för att vara på den säkra sidan tog Hanna lite tejp över Kristinas mun så att det var omöjligt att göra sej förståd eller få ut scarfen ur munnen. Hon började fingra Kristinas fitta. Fittan blev genast våt och Hanna började slicka i sej vätskan som kom fram som svett. Kristina stönade i sin munkavle och Hanna fingrade sej själv medan hon hade sin tunga i Kristinas fitta och två fingrar i den.
Hanna tycte att dom skulle ha lite kul tillsammams så hon hämtade lös kukarna. Band samman sina och Kristinas höfter så att dom fick båda en bra bit av den. Hon satte in bollen i sinmun och tejpade över den och satte fast sin händer bakom sin rygg med handklovar.
Dom stötte samman sina höfter och kom båda två.

Sedan låg dom där stönande och tänkte på vad dom skulle göra härnäst
Friday, November 25th 2011 - 12:55:49 PM
Name: ängel
Comments:Nej, ta min mail så kan vi skriva där, har algt upp coh är trött på det
Wednesday, October 26th 2011 - 10:30:40 AM
Name: Micke
Comments:Trevligt, kan du lägga upp nån här
läser gärna
Wednesday, October 26th 2011 - 08:40:31 AM
Name: ängel
Comments:Klart jag har micke:)
Wednesday, October 26th 2011 - 05:55:25 AM
Name: Micke
Comments:hej ängel, har du någon bondage berättelse?
vill gärna höra
Tuesday, October 25th 2011 - 09:36:44 AM
Name: ängel
Comments:Någon som vill prata bondage med mig?
Tjejer och killar är välkomna:)
Saturday, October 15th 2011 - 05:13:41 AM
Name: Micke
Comments:kanon bra skrivet anonym,
vill höra fortsättningen
Thursday, October 13th 2011 - 08:36:50 AM
Name: Anonym
Comments:Fortsättningen är här!


Hanna och Kristina kom båda två där dom var bundna och fingrade sig själva i fittan. Hanna tog sig loss och tog av Kristinas munkavlar och frägade:
-Hur är de? Ska jag hjälpa dej loss?
-Jag känner mej toppen! Och ja jag behöver hjälp att få av handklovarna.
Hanna hämtade nycklarna till hanklovarna och tog loss dom.
Men nu var dom trötta och förundrade så dom gick till hannas vånings säng å sov.
Dom vaknade nästa morgon, åt frukost och pratade lite skvaller, sen började dom prata om kvällen före:
-JAg blev liksom,Uphetsad när jag fick binda dej.
-Jag också! Den uphetsningen var liksom lite konstig men bra.
-JA men du. Vad är den där boll grejen för något?
-Det kallas en bitboll eller en Ball gag på engelska, Jag tog en slät gummiboll, borrade ett håll igenom den, trädde i ett snöre och voila! Jag läste om det på nätet!
-Kan man hitta sånt där!? Jag trodde att du hade köpt den i en butik eller nåt!
-Ja det visar ju att den var bra!
-MMmm, jag kunde inte få fram ett ljud.
Sedan blev dom sugna på att binda varandra igen men nu skulle Hanna bli bunden först.
-Sätt dej i soffan med händerna bakom dej så kommer jag strax.
-Ok
Medan Hanna gick o satte sej gick Kristina runt bland deras utspridda grejer och plockade med sej tejp, rep, och två scarfar.
När hon kom till HAnna så blev båda upphetsade och Kristina band Hannas händer,fötter,armar,lår och så...
...Kristina hade nu bundit väldigt mycket men hon var så inne i det att hon inte kunde sluta. Hon tog en längd rep, drog det ett varv under Hannas bröst och ett varv under dom, sedan fortsatte hon med att ta det över axeln, mellan brösten, under repet under brösten, och dra upp. Nu hade hon utan att veta gjort en "bra tie"
-Kristina? Varför har du tagit rep kring mina bröst?
-Nu har du hållit på att vrida dej och säger att jag binder för mycket! Gapa!
-AAAh.
Hanna gapade och Kristina knövlade ihop den ena scarfen och trycke in den och tog sedan en stor bit tejp över den.
-MMMMMnnh.
-Mycket bättre.
KRistina tog sedan den andra scarfen och använde den som ögonbindel på Hanna.

Sedan lutade sej Kristina tillbaka o började utan att mena det smeka sej till synen.
(En tjugo minuter senare eller nåt sånt)

Hanna fick hjälp Att ta sej loss och nu så skulle hon få binda Kristina!
-Gå upp till ditt sovrum och jägg dej på mage.
-Okey.
SAmtidigt som Kristina gick upp hämtade Hanna rep, en scarf och "bitbollen".
Hon Gick in i rummet och bad Kristina att sträcka ut sina ben och armar. Hanna band fast kristinas armar och ben i säng benen. Hanna insåg först nu att Kristina bara hade på sej sina trosor!
-Varför har du bara på dej dina trosor!
-För att det känns hett.
Hannas upphetsning tog över henne igen och hon klädde av sej helt och drog bort Kristinas trosor.
Hon band loss Kristina och vände på henne och band fast henne på samma sätt som förut. Hon satte gränsle över henne och tog fram bollen.
-Gapa.
Kristina gapade och Hanna tryckte in bollen och band snöret. Hon tog sej sedan så att hon stod på knä vid Kristinas fötter. Hon böjde sej fram och pussade Kristinas nyrakade fitta.
-MMMMNNNNHHH!!!!!!
Hanna tänkte:
-Vad gör jag! Hon är ju min bästis och jag har ju en pojkvän, men det är ju så skönt.
Nu Tänkte Kristina:
-O JA!
Hannas tunga sökte sej till fittan och började slicka den, Hannas händer sökte sej till hennes fitta och Kristinas bröst. Men hon ville ha mer! Så hon rusade iväg och hämtade en sak från sin bag: SAken var egentligen två kontsgjorda kukar som Hannas storebror hade gjort för att reta henne. Dessa kunde sättas ihop för att skapa en dubbel dildo. Hon tog också en snabb titt i förådet efter någon gummiboll som hon kunde använda och hon hittade en som konstigt nog redan hade hålen i sej och så tog hon ett skosnöre genom den.
Hon kom nu tillbaka till Kristina som blev förvånad när hon såg dubbel dildon i Hannas hand. Hanna körde upp ena halvan I sej själv. Sedan la hon sej ner över Kristina och gjorde så att KRistina kunde putta ut bollen.
-Jag älskar dej Hanna!
-Jag älskar dej också!
Dom kysste varandra samtidigt som Hanna körde den andra halvan av dubbel dildon in i Kristina. Båda två stönade och flämtade när dom hade sex. Hanna slickade Kristinas hals ock lekte med hennes bröst. När båda hade kommit flera gånger drog Hanna ut dildon ur Kristina och sej själv. Hon böjde sej då nära en flämtande Kristina och sa godnatt älskling, kysste henne. Och sedan tryckte hon in bollen i hennes mun igen och drog åt snöret och kollade repen och lade ett tecke över henne så att hon kunde sova för hon hade redan kudden.
Hanna sov i sängen över Kristina och båda två sov gott.


(Fortsättning om ni vill)
Wednesday, October 12th 2011 - 04:41:26 AM
Name: Samuel
Comments:Hej! Om det finns tjejer som är intresserade av att snacka lite bondage m.m så får skicka gärna ett mail till Sneakerman@live.se
Tuesday, October 11th 2011 - 12:51:22 AM
Name: Samuel
Comments:Hej! Om det finns tjejer som är intresserade av att snacka lite bondage m.m så får skicka gärna ett mail till Sneakerman@live.se
Tuesday, October 11th 2011 - 12:51:19 AM
Name: micke
Comments:Hej anonym
vill gärna läsa fortsättningen, kanon bra
Friday, October 7th 2011 - 03:29:12 AM
Name: Anonym
Comments:17 åriga Kristina och jämngamla Hanna var hemma hos Hanna för hennes föräldrar hade åkt bort under två veckor. Dessutom var det sommarlov! Båda två var lite nyfikna på det här med att bli bundna och munkavlar så dom tänkte pröva det under dom här två veckorna.
Så dom tog med sej tejp, rep, scarfar, och en hemma gjord boll gag båda två fast det var Kristina som gjorde boll gag. Och Hanna tog med sig två par handklovar.
Men nu så var det lite sent på kvällen men nu ville dom pröva på "bondage".
-Vem ska binda först?
-Det kan väll du göra Hanna.
-Okey, sätt dig i stolen med armarna korslagda bakom ryggen.
Hanna hämtade deras väskor med saker. Hon tog fram rep och två scarfar. Sedan gick hon fram till Kristina och blev plötsligt upphetsad, som näar man var kåt! Hon band samman händerna, anklarna utan någon erfarenhet! Kristina sa att det var lite tajt så Hanna tog en av scarfarna, gjorde en stor knut i mitten på den och placerade knuten i Kristinas mun och nabd fast munkavlen. Sedan band hon samman låren, fötterna till stolen och försedde Kristina med ögonbindel.
-Hur känns det Kristina?
-Mnnnnnnmmnmnmnnmnmnmhhh!
Hon la sin mun mot hennes öra och viskade, när du kommer loss så får du binda mej. Men om det tar mer än en halvtimme hjälper jag dej.

(en halvtimme senare)

-Jag hjälper dig då!
Kristina hade fått loss sin ben och nästan sina händer men var glad över hjälpen. När hon reste sig upp sa hon:
-Det var, spännande, lite läskiagt också men andå!
-Samma här!
-Hanna, kan du gå och lägga dej i sängen så kommar jag strax?
-Okej.
När Hanna hade gått gick Kristina igenom sakerna och tog sin hemma gjorda boll gag, rep, tejp, en liten och en stor scarf, och Hannas handklovar.
Hon gick upp och hittade Hanna liggande på mage i sängen med händerna på ryggen. Kristina blev precis som Hanna uphetsad och rörde sig nästan utan att tänka. Hon band Hannas händer, fötter, armar och ben så att det blev en hogtie. Hanna sa:
-Jag visste inte att du kunde knyta så bra!
-Inte jag heller!
-Men var fick du tag på den där boll grejen?
-Jo den kallas en boll gag och jag gjorde den själv förra veckan.
-Coolt!
-Gapa nu.
Hanna fick gapa så mycket hon kunde för att få in bollen, men när den var inne så knöt hon fast den och Hanna kunda slappna av och inte säga ett ord. Kristina hade tänkt att det skulle bli så. Sedan satte hon ögonbindel på Hanna.
-Hur känns det nu Hanna?
-MM mm mnh mnmnmnmmmmmmnnnnhhh!
-Bra
Men Kristina hade tyckt om att vara bunden och ville bli bunden igen! Så hon knövlade ihop den lilla scarfen och stoppade den i sin mun, tog en stor bit tejp och tryckte för sin mun. Hon satte handklovar på sina fötter och händer. Och smekte sig i fittan samtidigt som Hanna försökte komma loss.
Hanna tog sej loss och tog av sej ögonbindeln. Det första hon såg var Kristina som gnuggade sin fitta samtidigt som hon var bunden.
-MMMMMMNH! MMMMMMMMNNNNHHHHHHH!
Synen av detta fick HAnna att också binda sej själv, hon lyckades få in bollen, binda sina händer och fötter och nu så började båda två fingra sej i fittan samtidigt som dom var bundna.


(Fortsättning följer)
Wednesday, October 5th 2011 - 06:21:58 AM
Name: Micke
Comments:hej finns här nån tjej som vill snacka bondage så adda gärna min msn husqvarna23@hotmail.com
Saturday, September 3rd 2011 - 03:22:08 PM
Name: Zeta
Comments:Flickan som låg i mitt badkar hete Elin och är min flickvän. Hon hade varit olydig och skulle få en bestraffning som hon sent skulle glömma.

Jag gick in i badrummet och kröp ner bakom henne där hon låg och hade det skönt i badet, Jag satt mig bakom henne och började att ta på hennes underbara bröst, kysste hennes hals och ner mot axlarna och viskade i hennes öra... Hon stönade till och rodnade lite om kinderna. Jag fortsatte ner mot hennes nyrakade fitta och började smeka henne, hon började genast stöna och jag la min hand bestämt för hennes mun och fortsatte att ta på henne ännu hårdare och mera bestämt. Mmmmpphhh..

Efter ett tag sa jag åt henne att kliva upp och gå och lägga sig på sängen:

- Ska du du binda mig frågade hon?

- Du vet vad vi måste göra när du har varit olydig älskling svarade jag.

- Ja jag vet, jag har varit en olydig flicka. Förlåt.

När jag kom in till sovrummet så satt min skönhet redan på sängen med händerna bakom ryggen.

- Duktig flicka sa jag och kysste henne.

- Inte så hårt. Snälla? Bad hon.

Jag tog ett av hennes skärp och spända åt hennes händer så hon var ordentligt bakbunden med händer på ryggen. Aj. Vad hårt du knyter fast mig sa hon.

- Det är ju bara för att du inte ska kunna smita ifrån mig sa jag och flina.

Nu ska jag börja ta hand om dig. Och tänk inte ens tanken på att göra motstånd för då kommer handbojorna fram och du får sitta fast i sänggaveln och det tycker du väll inte om?

- Nej. Jag lovar att jag ska lyda.

Jag la ner henne så hon log på rygg och särade på hennes ben för att kunna börja smaka på henne, nu skulle jag reta henne tills hon bara bönade och bad om att hon skulle få komma.

Jag retades med henne ett bra tag och höga stön började komma från henne så jag slutade tvärt.

-Vad gör du? Snälla fortsätt.

- Det är nog bäst att jag sätter munkavle på dig så att vi inte väcker grannarna älskling.

Jag hämtade en tjock grönblommig sjal som var hennes egen, gapa stort hjärtat sa jag och band den mellan hennes tänder så den fyllde upp hela hennes mun och det enda hon kunde ge ifrån sig var dova stönanden.

Jag ska gå på toa först innan jag fortsätter med dig sa jag. Mmmpppphhh.. Besvikna stön hördes från munkavlen och hon drog i repen som höll henne fången.

När jag kom tillbaka så låg hon och vred på sig och försökte komma loss. Det var inte acceptabelt, jag gick fram och drog upp henne så hon satt på sängkanten.

- Jag sa ju åt dig att ligga stilla, nu kommer jag att kedja fast dig i sänggaveln med handbojorna.

- MmmnnmmhnmmgjMmmpph.

Jag tog loss hennes händer och la ner henne på sängen och satt mig på hennes mage och tvingade upp hennes händer mot sänggaveln för att knäppa fast handbojorna.

Uppgivna läten hördes när hon kände att hon blev ännu mera hjälplös och utlämnad till mig. Jag smekte henne och höga stön hördes bakom munkavlen.

Nu var jag så sugen på att knulla henne där hon låg utsträckt på sängen alldeles hjälplöss, så jag gjorde mig redo att tränga in i henne. Hon gnydde till lite när jag pressade mig in i henne men munkavlen tystade ner henne, Jag tog av henne munkavlen ett tag och lät den hänga runt halsen så jag kunde kyssa henne.

- Gud vad stygg du är sa hon, du vet hur kåt jag blir när du kedjar fast mig och knullar mig såhär.

- Jag vet älskling, därför jag tycker det är så roligt att bestraffa dig såhär.

- Och för att inte tala om när du sätter munkavle på mig, jag känner mig så hjälplöss när det enda jag kan göra är att ligga och tugga på sjalen som du stoppat in i och knutit fast i min mun.

- Stygga flickor behöver munkavle och du är en av dom sa jag.

- Kan du inte sätta på mig munkavlen och fortsätta knulla mig nu frågade hon.

- Jovisst älskling, jag kysste henne och satte på henne munkavlen igen och fortsatte att knulla min skönhet som låg fast kedjad i sänggavlen och med en tjock sjal i munnen som hindrade hennes stön.

Vi kommer att hålla på länge inatt viskade jag i hennes öra och samtidigt som jag masserade hennes bröst

Mmmmhpppmmm var det enda jag fick till svar.
Wednesday, August 31st 2011 - 05:50:09 PM
Name: Muffled
E-mail address: rallyknopp@hotmail.com
Comments:Sex utan rep och munkavlar borde inte excistera!
Sen går det lika bra om tjejen håller sin hand över munnen på en...men då ska hon ha tighta skinnhandskar på! Dö läckert!
Saturday, August 13th 2011 - 12:38:35 PM
Name: Göran
Comments:17-åriga Jackie skulle vara med i en actionfilm i en liten roll men hon var nervös eftersom hon skulle bindas och få munkavle. Huvudrollen i filmen spelades av Noomi Rapace och hon pratade med Jackie. -Hur känns det, Jackie? Hon satte sig bredvid Jackie som satt och kollade när en kvinna i teamet tog fram rep och tejp. -Nervöst, Noomi, sa hon. -Första gången jag är med i en film och då ska jag bli bunden... och det är också första gången, sa hon. -Första gången vadå? Som du blir bunden menar du? -Ja, sa Jackie, inte ens i scouterna blev jag det. Lyckades alltid komma undan när vi lekte röda och vita rosen och sånt. -Ja, sa Noomi och såg lite road ut, men fångade du några då? Och band dom? -Jo, sa Jackie och log, det gjorde jag. Vet inte om det var alla Kitty-böcker jag läst, men jag bakband alla jag fångade och ibland band jag även deras ben...

Noomi sa: -Du vet i Män som hatar kvinnor, du har väl sett den? -Ja, sa Jackie. -Kommer du ihåg, sa Noomi, scenen där jag blir bunden i sängen och får en munkavle? Jackie nickade. -Jag ville egentligen bli bunden till händer och fötter med händerna bakbundna för att kunna kämpa mig loss, det tyckte jag skulle bli mer dramatiskt och spännande. Men regissören tyckte annorlunda, så... Jag tycker du ska se det som en utmaning, att du får visa publiken hur stark och tuff du är, att du verkligen vill komma loss trots att du är så noga bunden.
Jackie nickade: -Du har rätt Noomi, men regissören vill ju att det ska vara realistiskt, så jag kommer ju bli bunden på riktigt och tänk om jag inte kommer loss själv? Jag kommer ju ihåg tjejerna jag band på scoutlägret, hur lång tid det tog för de att komma loss trots att de hjälpte varandra. Och de var de ju ändå inte speciellt hårt bundna, även om jag hade sett till att de var ganska hårt bakbundna, men ändå...

-Vet du vad, sa Noomi, det är en stund kvar innan du ska göra scenen eller hur? Vi går bort till min trailer, så ska du få se...

När de var i Noomis trailer så tog hon fram en massa rep och några vita trasor. Utan ett ljud gav hon Jackie repen och trasorna och satte sig sen på en pall och placerade händerna bakom ryggen. -Här Jackie, sa hon, bind mina händer och sätt en munkavle på mig och gör det ordentligt och kommer jag loss själv så får jag binda dig okey?
Jackie rodnade och trodde det var dolda kameran eller nåt. Skulle hon binda Noomi Rapace? Det kunde hon ju inte göra! Men Noomi satt där med handlederna korslagda bakom ryggen och sa till Jackie att binda henne. Hårt. Noga.
Utan att hon fattade hur det gick till, så var hon igång några sekunder senare. Hon band noga och hårt och ordentligt och Noomi låtsades försöka kämpa emot och försöka komma loss och Jackie tog en vit trasa och slog en knut på den (var hade hon lärt sig det? Kitty?) och band den för Noomis mun och drog åt hårt och nu lät Noomi en massa Mmmmmpppfffff och Jackie drog åt sista knuten och betraktade sitt jobb med att binda Noomis händer. Hon var nöjd och tänkte att så där ordentligt blev inte tjejerna på lägret bundna så Noomi borde inte kunna komma loss.

Fem minuter senare fick Jackie hjälpa en utmattad Noomi att komma loss. Hon tog bort munkavlen och lossade på repen. Noomi gnuggade handlederna och var imponerad hur Jackie hade bundit henne.
Strax efter det var det ombytta roller. Och eftersom Jackie skulle ligga på golvet i filmen när hon blev bunden så placerade Noomi henne i soffan och snart så var Noomi igång. Jackie grimaserade när hennes händer bands ihop hårt bakom ryggen och automatiskt började hon slingra sig och kämpa vilket gjorde att Noomi band hårdare och mer ordentligt. Nån minut senare var Noomi klar och backade för att se sitt hantverk. Jackie var inte bara noggrant bakbunden med mycket rep utan hennes fötter var också bundna och sen förda bakåt och bundna ihop med hennes händer. En hårt åtdragen munkavle satt över hennes mun och hon kunde knappt röra sig.

-Sådär ja, sa Noomi, försök komma loss nu. Tänk att du blir filmad nu!

Jackie: -MMMMMPPPPPPFFFFFFFFFFMMMMMPPPPPPFFFFFFF
Friday, July 29th 2011 - 04:40:26 AM
Name: TJ
E-mail address: gizmo_quack_777@hotmail.com
Comments:Vem är det som har skrivit om bakbundna Elin??
Svar: Jag som lagt upp sidan. Bläddra ner till 12 mars 2009 så hittar du ett annat alster från mig.
Monday, July 18th 2011 - 03:31:17 PM
Name: Mr X
Comments:"Gå in i sovrummet, ta av klänningen och sätt på dig ögonbindel och vänta där på mig. Och du tillägger jag du slipper vara bunden om du lovar att hålla händerna i styr, förstår du?"

Sara lyder genast och tassar fort iväg in i sovrummet, Med sina ribbstickade strumpor på fötterna så hör man knappt att hon smyger iväg.

Medan så plockar jag snabbt undan dagens middag och smyger in i sovrummet eftersom jag börjar bli väldigt sugen på min skönhet som ligger på sängen helt avklädd.

Går fram till sängen och lägger min ena hand på hennes innerlår ett lätt stön ger hon ifrån sig när hon känner min närvaro och jag fortsätter att smeka henne lite intensivare nu, jag rör handen neråt och börjar smeka hennes nyrakadekön. "Ja åh vad skönt stönar Sara, jag är så himla kåt" Det kommer att ta en bra stund innan du får komma upplyser jag henne om och smeker henne allt intensivare.

Jag rör mig neråt och börjar att kyssa hennes innerlår och ska snart smaka på hennes kön. "Åh snälla slicka mig ber hon" och lägger sina händer på mitt huvud. Ta bort händerna och lägg dom ovanför ditt huvud beordrar jag henne, det är jag som ger dig order om vad du ska göra.

Jag gav dig chansen men nu måste jag binda dig när du inte gör som jag säger, "Snälla måste jag.." Ja korsa händerna nu. Hon gör som jag säger och jag binder fast hennes händer i sängen ovanför hennes huvud så hela hennes kropp är helt utlämnad till mig och jag suger på hennes bröstvårtor så dom blir alldeles styva.

Nu när Sara är bunden så kan hon inte hindra mig från att slicka henne, jag går långsamt ner och på vägen så kysser jag hela hennes kropp, så fort jag sätter tungan mot hennes kön så försöker hon pressa sig upp mot mig men det går inte eftersom hon är helt hjälplös och fastbunden i sängen.

Jag går iväg och hämtar en blommig tjock sjal, gapa beordrar jag. Sara gapar och lyfter upp huvudet och jag förser henne med en ordentlig munkavle som fyller upp hela hennes mun så hon bara får fram små hjälplösa stönanden.

"Du trodde att du skulle få suga va?" Sara nickar och svarar med ett Mmmmpphh" Det lovar jag att du ska få göra senare säger jag och smeker hennes bröst samtidigt som jag har ett finger djupt inne i henne.

Efter 10 minuters konstant retande så tar jag av henne munkavle och beordrar henne att suga hon fångar ivrigt upp min kuk mellan läpparna, jag låter mina fingrar glida upp i henne och hon stönar till men det blir bara till ett Mmmmhpph eftersom hennes mun är fylld av mig.

Nu var jag så kåt så jag höll på att sprängas så jag sätter på henne munkavlen igen och glider in i henne och börjar ta henne djupt och hårt, hennes handhämtning bakom munkaveln blir allt tyngre och stönen blir allt högre, jag släpper på allt och kommer, går ur henne och lämnar henne i sängen.

Bunden naken i sängen med ögonbindel och munkavle ligger hon nu och vrider sig av kåthet. Jag går ditt och smeker henne en gång och det kommer ett uppgivet Mmmpppphhh från henne jag kysser henne på halsen några gånger och går sen ut ur rummet.

Kommentera gärna om ni vill höra mera :)
Thursday, July 14th 2011 - 05:25:24 PM
Name: JW
Comments:Vilken kändis skulle ni vilja binda och sätta munkavle på? Skriv gärna en historia om en kändis. Ska själv göra det ikväll!
Thursday, July 14th 2011 - 01:46:55 PM
Name: Bakbundna Elin
Comments:Elins hjärta bultade. Hon skulle bli bunden av sin mamma! Det som började som en hånfull kommentar om hur uselt en kvinna blev bunden i en TV-deckare, skulle snart sluta med att Elin själv fick prova på att komma loss.

Den unga flickan hade förberett sig genom att dra på sig stickad jumper och grå ribbstickade yllestrumpbyxor. Det var mjuka och sköna plagg att ligga bunden i. Elin var strumpfota. Hon hade varit på toaletten, hade satt upp sitt hår i hästsvans och dragit på sig tjocka tumvantar på händerna.

Elin låg på mage på sängen när mamman kom in med rep. Mamman bad dottern att lägga händerna i kors på ryggen. Elin hade nästan anat att hon skulle bli bakbunden. Mamman lindade rep kors och tvärs och avslutade med några knutar.

Flickan fick nu fötterna bundna och dessutom bands rep som förenade fötterna med de bakbundna händerna. Mamman drog i repet så att Elins fötter fördes upp mot rumpan. När benen var tillräckligt böjda för mammans smak, knöt hon några knutar så att dottern låg bunden på mage i en effektiv ställning som kallas för hogtie.

Det som återstod för att göra tonårsflickan Elin helt hjälplös var en munkavle. Den bestod av en tjock knästrumpa av ylle från Elins byrålåda. Hon var tacksam att mamman inte plockat en strumpa från smutskorgen.

Nu låg unga flickan Elin stadigt bunden till händer och fötter och med fötterna bundna upp mot rumpan. Hon var bunden i strumpfötterna i strumpbyxor av ylle och hade en yllestrumpa som munkavle. Elin var bunden och hjälplös och tyckte att det var en riktigt häftig upplevelse.
Thursday, July 14th 2011 - 12:59:52 PM
Name: Felicia
Comments:Igår hände något spännande.
Julia kom hem med sin kompis Elisabet och båda två frågade om dom ville bli bundna.
-Berättade du för henne!?
-Ja, så nu har du inget vall än att binda oss.
-Ok, vem först.
-Jag,jag,jag,jag!
-Ok Julia.
Så Jag började binda Julia med rep i sovrummet.
-Hur vill du bli tyst?
-Jag vill ha en boll gag.
Så Jag var lite sur på hene so jag tog fram våran största sombara Julia kunde ta men bara precis.

Jag stängde dörren bakom mig och gick in i köket till Elisabet.
-Hur vill du bli bunden då.
Jag vet inte riktigt men Julia pratade om en hogtie så det vill jag nog pröva.
-Ok jag ska bara binda dig lite så att det inte blir för tajt för annars kan det förstöra första gången.
Så la hon sig ned på mage och jag började binda henne.
-Varför måste du binda så hårt.
-För att det är en del utav poängen.
-Ok då.
Så när jag var färdig var det dags för en munkavel till elisabet.
-Hur vill du ha din munkavel.
-Vet inte, hur gjorde julia?
-Hon fick en stor boll gag.
-Vad är det?
-Det är en boll som du trycker in i munnen och som hålls där utav två läder remmar som går samman bakom huvudet.
-Jag tror inte att jag vill det men jag tycker att du kanske kan bestämma åt mej.
-Då tror jag att en scarf som munkavel blir bra till dej eftersom du är ny, vill du ha en till scarf i munnen.
-Jag tror det.
-Vad bra!
Så jag hämtade två scarfar och tryckte in den mindre i hennes mun och knyt fast den andra över den så att hon var tystad.
-Jag går och kollar till Julia lite ok.
-MMMnn,mmmn,mmmmmnnh.

När jag kom in till Julia började hon ana min hämnd. Så jag tog fram hennes enorma dubbel dildo och tryckte upp ena änden i hennes fitta och efter att jag tog bort hennes boll gag så tvingade jag henne att suga på den också samtidigt som jden andra änden knullade henne i fittan.
-Känns det bra Julia?
-MMMMMMnnnnhhh,MMMMNNNHH,MMMNNNHh!
Hennes läten gav mig svaret. Jag gick och hjälpte loss Elisabet som sa att hon var nyfiken på att binda sig och att jag kunde få göra så på henne igen. När jag kom tillbaka till Julia så var hon svettig och utmattad av dildon. MEn jag var inte klar med henne. Jag tog bort didlon och tryckte på henne boll gagen igen och började knulla henne HÅRT med min största strapon.
-Julia, Nu är vi kvitt.
Hon nickade för att vissa: OK

När vi var klara tänkte jag om detta kunde hända igen.
Friday, July 8th 2011 - 09:19:15 AM
Name: Johan
Comments:Såg att sidan länkar till ett fint videoklipp, som man hittar genom att klicka på "video" längst ner här: http://bakbunden.tripod.com/

Får man fråga administratören vad källan till detta klipp är, finns det fler som kan laddas upp?
Tuesday, June 21st 2011 - 05:17:27 AM
Name: Ängel
Comments:Till M-A och Jonas
Blir med bunden, hur blri ni bundna tips?
Tuesday, May 31st 2011 - 12:50:45 AM
Name: Jonas
Comments:M-A Jag bytte tjej det gjorde susen, nu blir jag bunden när jag vill hur jag vill och hur länge jag vill. Men även när jag inte vill också.
Monday, May 30th 2011 - 04:28:26 AM
Name: M-A
Comments:Någon som har bra tips på hur man får sin tjej att vilja binda fast en på seriöst sätt. Jag tycker om att bli bunden ordentligt och länge bakbunden med en munkavel. Men tjejen vill inte binda mej om jag någon gång får henne att binda mej så binder hon så mesigt. tacksam för svar
Monday, May 30th 2011 - 03:12:03 AM
Name: ...
E-mail address: gizmo_quack_777@hotmail.com
Comments:Nån tjej som skulle kunna tänka sig att bli bunden med tumvantar?
Sunday, May 29th 2011 - 06:10:39 PM
Name: Michael
E-mail address: michael@shaw.ca
Homepage URL: http://jornada.8m.com/vardenafil/lexington-fayette-vardenafil.html
Comments:Our partners :
lansoprazole prices is about lansoprazole prices... twinlab ripped fuel 5x is about twinlab ripped fuel 5x... Hi, congratulation to webmaster, regards from Austria! Support us by visiting our site
Wednesday, May 25th 2011 - 04:48:41 AM
Name: Julia
Comments:Hej!
Jag har träffat en kille som heter Marcus. Han är jätte trevlig och skitsnygg. Plus han gillar också latex o bondage.
Så det här hände igår kväll.
Marcus ville bli bunden i latex och jag var ju lite kåt så det gick bra.
Vi tog fram rep, latex kläder, dildosar och munkavlar.
Han sa att eftersom jag hade haft det lite tufft den här veckan så fick jag välja vad vi skulle använda.
Jag sa att han skulle ta på sej sin personliga latexdräkt. Den täcker hela kroppen förutom rumpan och kuken. Jag band sedan fast hans händer och fötter i sänggavlarna. Medan Marcus låg där så tog jag på mej det jag hade valt, ett par latex trosor som visar rumpaan och fittan tillsammans med en latex bh som har hål för bröstvårtorna.
-Ska vi börja? Frågade Marcus
-Så gärna sa jag.
Jag satte mej i gränsle över han och kysste honom samtidigt som jag smekte han kuk. Hans kuk blev genast styv. När jag hade gjort en stund så tog jag fram en latex huva åt honom som inte hade några hål för ögonen så att han skulle bli blind.
-Men måste jag ha på den?: protesterade han
-Nu sa du att jag fick bestämma: sa jag och satte på han huvan. När han nu var blind blev det lite mera spännande.
Jag tog fram en penis gag och körde den in i munnen på honom och spände fast den HÅRT.
-Mmmn,mnnhhh?: var allt han hade att säga till om det.
Sedan tog jag tag i dildon på den och körde långsamt och njutsamt in den i fittan. JAg stönade av njutning och sa:
Knulla mig med den nu!
Han gjorde som jag sa samtidigt som jag började slicka hans kuk. När jag hade retats så en stund började jag suga av den på allvar. När jag var nära på att komma så sög jag djupt och hårt så vi kom nästan samtidigt.
Sedan jag svalt hans sperma och tagit bort vår penis gag så tog jag fram han boll gag och sa:
-Öppna stort älsking.
Så fort han hade öppnat den halvdant så körde jag in boll gaggen i munnen på honom och spände fast den hårt. Sedan klev jag av honom och hämtade en kondom, en strapon och lite glidmedel.
Han hade nämligen undrat för några dagar sen hur det kändes att bli knullad i rumpan så jag tänkte "visa" honom då.
Han kunde höra när jag tog på mej straponen och smörjde in den med glidmedel.
Han blev inte mistänksam när jag satte på kondomen på hans stora kuk.
-MMMNNNMMNNHHHH!:utbrast han när jag långsamt och försiktigt förde in straponen i hans oskulds rumpa.
-Nu ska du få svar på din fråga:sa jag när jag började knulla honom.
-MMMNNNH! MMMNNHH! MMMNNNHHH!:var allt han kunde göra och kämpa emot repen.
Jag bestämde mej för att sluta knulla honom när jag hade räknat till hundra. Men han kom vid sexti.
När jag var färdig så tog jag av hans kondom och tvättade snabbt straponen i badrummet innan jag tog av mej den och gick tillbacks till han.
När jag hade tagit loss honom och vi hade tagit av oss insåg vi att vi var båda två svettiga och trötta. När allt var bortplockat och städat smekte vi varandra till sömns.
Det sista Marcus sa innan han somnade var att han också skulle ha lite kul med mej nån gång.

Jag hoppas ni gillade händelsen och jag skriver igen så fort jag får tillfälle!
Monday, May 9th 2011 - 09:19:05 AM
[ Sign my Dreambook | Back to Bakbundna tonårsflickor ]

This Dreambook brought to you by
DreamHost Web Hosting